Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι άλλοι στη ζωή μας φαίνεται να έχουν προτεραιότητα είτε είναι ο σύντροφος, οι φίλοι ή οι συνεργάτες

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη σχηματίζει τις πρωινές ώρες το πρώτο της τέταρτο παραμένοντας στην Παρθένο και οι περισσότεροι τρέχουν να προλάβουν να κλείσουν εκκρεμότητες, για να μπορούν να απολαύσουν το τριήμερο που έρχεται ή απλώς το Σαββατοκύριακο. Είναι ένα πολυάσχολο πρωινό με έμφαση στα θέματα της δουλειάς, των σπουδών, της υγείας.

Στις 11:53πμ περνά στον Ζυγό και εστιάζει περισσότερο το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις, τις επαφές με τους άλλους και τις συνεργασίες. Οι άλλοι στη ζωή μας φαίνεται να έχουν προτεραιότητα είτε είναι ο σύντροφος, οι φίλοι ή οι συνεργάτες. Η Σελήνη αυτή είναι μια εξαιρετική Σελήνη για συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, πρόοδο σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο. Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του αέρα Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους κι από κοντά κάτι παίρνουν και οι Λέοντες και οι Τοξότες. 

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα της ημέρας είναι κάπως άτονο και πιεστικό για τα θέματα της δουλειάς ή των όποιων υποχρεώσεων σας και μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια. Στην πορεία όμως η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο.

Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, πάρτε τον χρόνο σας, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις. Το μαγικό είναι ότι πραγματικά μπορεί να προσφέρετε καλές συμβουλές σήμερα και στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα εστιάζει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, έτσι από νωρίς είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες. Πιθανώς να υπάρχει όμως νωρίς το πρωί κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση! Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα τον χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε όταν χτυπά το ξυπνητήρι.

Είναι σημαντικό να ξεκινάτε την ημέρα σας με ηρεμία και όχι με φρενίτιδα. Επειδή ακόμη και να φύγετε το τριήμερο το μυαλό σας θα είναι σε κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις, προσπαθήστε να μη χαλάτε τη διάθεση σας και κυρίως να είστε παρόντες στη χαρά και των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα με τη Σελήνη να σας πιέζει να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό σχηματίζει θετικότερες όψεις και ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές, που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας.

Είναι το ιδανικό βράδυ για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια πρόσκληση που αν την αποδεχτείτε θα περάσετε υπέροχα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ