Δάφνη Καραβοκύρη - απλά συγκλονιστική!!! Το ξύλο από την αλκοολική μαμά της, η οικονομική καταστροφή του πατέρα, η ανορεξία - τώρα στηρίζει τους γονείς…! (βίντεο)

«Είμαι απλά ένας ενήλικας με ερωτήσεις μικρού παιδιού, σε περιτύλιγμα γυναίκας»

 

Απλά συγκλονιστική η Δάφνη Καραβοκύρη, που άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την οικογένειά της και τις δυσκολίες που έχει περάσει.

Ειδικότερα η δημοσιογράφος ανάρτησε πριν κάποιες μέρες στην σελίδα της στο Instagram όλη την ομιλία της στο TEDx.  «Η φετινή μου πρόσκληση στο #TEDx του @tedxuniversityofpiraeus αποτέλεσε και αυτή ορόσημο στις μέχρι στιγμής, κορυφές μου. Σας παραθέτω ολόκληρη την ομιλία μου εδώ στο instagram για να την μοιραστώ μαζί σας» γράφει στο ποστ της ενώ στο βίντεο την ακούμε να μιλά για τα βιώματά της.

«Είμαι απλά ένας ενήλικας με ερωτήσεις μικρού παιδιού, σε περιτύλιγμα γυναίκας» λέει χαρακτηριστικά, ενώ προηγουμένως περιγράφει τις δυσκολίες που πέρασε με την αλκοολική μητέρα της, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο πατέρας της. Πλέον η ίδια στηρίζει και τους δύο της γονείς.

Ακούστε την συγκλονιστική ομιλία της

«Έχω περάσει ανορεξία, φλερτάρω με την κατάθλιψη πολλές φορές» θα πει η δημοσιογράφος που στέλνει το δικό της μήνυμα για την ζωή και για τα όσα αυτή της έχει μάθει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ