Ένας γάμος της αριστοκρατίας στην Ισπανία: Ο Carlos παντρεύτηκε την Belen στο Liria Palace - Το λιτό νυφικό & ο γοητευτικός γαμπρός (φωτό)

Σαν να είναι βγαλμένος από παραμύθι!

Ένας γάμος της αριστοκρατίας έγινε στην Ισπανία με τον Carlos Fitz-James Stuart να παντρεύεται την αγαπημένη του Belén Corsini στο παλάτι Liria στην Μαδρίτη.

Ο Ισπανός αριστοκράτης και η νέα Κόμισσα του Osorno αντάλλαξαν τους όρκους τους σε μια μικρή τελετή που περιελάμβανε ωστόσο όλα όσα αρμόζουν σε έναν παραμυθένιο γάμο.

Μπορεί να μην μπόρεσαν να κάνουν κάποια μεγάλη εκδήλωση για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, αφού τα μέτρα κατά του covid δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο ακόμα στη χώρα, ωστόσο το ζευγάρι γιόρτασε μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα.

 

 

 

 

 

 

Ο γοητευτικός γιος του Δούκα του Alba φορούσε την επίσημη στολή του ενώ η νύφη είχε επιλέξει ένα λιτό - αλλά πανέμορφο - φόρεμα από την σχεδιάστρια Cristina Martínez-Pardo Cobián, που σύμφωνα με το Harpers Bazaar είναι και η ιδρυτής του brand πολυτελείας Navascués.

Φτιαγμένο από μετάξι το νυφικό της είχε εντυπωσιακά φουσκωτά μανίκια, ενώ την παράσταση έκλεψε το υπέροχο τούλινο πέπλο της που ήταν κεντημένο με μικρά ροζ άνθη.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Navascués (@nnavascues)

 

 

 

Η Belén Corsini είχε ολοκληρώσει το look της με μια κομψή αλογοουρά στα μαλλιά της και διακριτικό βάψιμο από τον make-up Álvaro Talavero.

Όσο για το μέρος που έγινε ο παραμυθένιος γάμος αυτό δεν ήταν άλλο από τους κήπους του Liria Palace, που είναι άλλωστε και η οικία της οικογένειας Alba.

 

 

 

 

Με την βοήθεια της εταιρείας A-Típica’s Wedding & Lifestyle team ο χώρος διακοσμήθηκε κατάλληλα με λουλούδια, κεριά και όμορφα σερβίτσια με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν εκλεκτά εδέσματα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ