Οι φωτό από τον γάμο της Ariana Grande & του Dalton Gomez: Το στράπλες νυφικό, το πέπλο με τον φιόγκο - έμοιαζε με της Audrey Hepburn

Το σχεδίασε η Vera Wang, με έμπνευση από το 50 και το Funny Face!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ariana Grande που παντρεύτηκε στις 15 Μαΐου τον εκλεκτό της καρδιάς της Dalton Gomez σε μια ιδιωτική τελετή στο σπίτι της τραγουδίστριας, στο Μοντεσίτο.

Στην τελετή παρευρέθηκαν γύρω στα 20 άτομα, ενώ εκπρόσωπος της 27χρονης επιβεβαίωσε ότι «υπήρχε πολλή αγάπη και όλοι ήταν πραγματικά χαρούμενοι. Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι». 

Μόλις χθες ωστόσο η pop star μοιράστηκε στα social media τις φωτογραφίες από τον γάμο της με τον 25χρονο κτηματομεσίτη που της έχει «κλέψει» τη  καρδιά.

Η 27χρονη στράφηκε στην ιέρεια των νυφικών, την Vera Wang, για να σχεδιάσει το υπέροχο φουστάνι της. Ήταν ένα στράπλες νυφικό με εντυπωσιακή πλάτη και σκίσιμο στο πίσω μέρος.

Instagram/arianagrande

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά που είναι άλλωστε και το χαρακτηριστικό της, ενώ φορούσε παράλληλα ένα πέπλο με έναν μεγάλο λευκό φιόγκο στο κέντρο.

Instagram/arianagrande

Instagram/arianagrande

Instagram/arianagrande

Όπως είπε η σχεδιάστρια στην αμερικανική Vogue το look ήταν εμπνευσμένο από την δεκαετία του 50 και την ταινία Funny Face με την Audrey Hepburn.

Ο γαμπρός από την άλλη φόρεσε ένα μαύρο Tom Ford κοστούμι με λευκό πουκάμισο και γραβάτα. Να ζήσουν λοιπόν!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ