Δημήτρης Αποστόλου: Αν ήταν παιδί η 26χρονη σχέση μας με τον Αλέξανδρο Ρήγα, τώρα θα παντρευόταν.... (βίντεο)

Αποκάλυψε και τι ήταν να γίνει στη συνέχεια της σειράς Δύο Ξένοι

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show» ήταν πριν λίγες ημέρες ο Δημήτρης Αποστόλου που μίλησε μεταξύ άλλων για την μακρά συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

«Άμα ήταν παιδί η σχέση μας με τον Άλεξ θα είχε πάει φαντάρος, μπορεί και να παντρευόταν τώρα… Μετράμε 26 χρόνιας σχέσης. Δεν μαλώσαμε. Κάποια στιγμή είχαμε τα δικά μας και χωρίσαμε. Το επαγγελματικό μας τραύμα ήταν το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” με τον τρόπο που πέθανε στα χέρια μας και ουσιαστικά δεν το ξεπεράσαμε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν η καλύτερη μας στιγμή, η πιο ώριμη μας στιγμή. Είχαμε τελειώσει το Δύο Ξένοι, κουβαλάμε το φορτίο ότι πρέπει να αποδώσουμε κάτι αντίστοιχο(...) Είναι αλήθεια πως είχε γραφτεί το σενάριο της τρίτης χρονιάς και τα κάψαμε στη φωτιά. Ήταν αδικία, αλλά λόγω οικονομικών δεν προχώρησε» πρόσθεσε.

Ακόμα αποκάλυψε και τι ήταν να γίνει στη συνέχεια της σειράς Δύο Ξένοι.

«Θα τους βλέπαμε πολλά χρόνια μετά, ο Κωνσταντίνος γύρναγε στη Μάρα, είχαν παντρευτεί στο Λονδίνο και η Μαρίνα είχε συνεχίσει μόνη της και μεγάλωνε τα παιδιά. Ο άλλος είχε γίνει ένας εμπορικός σκηνοθέτης του συρμού και η άλλη είχε αρχίσει να μπαίνει στα παπούτσια καλής ηθοποιού αρχαίου δράματος.

Δημοσιεύτηκε από Αλέξανδρος Ρήγας στις Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020

Γυρνάνε πίσω, ξαναβρίσκονται, και επειδή τα παιδιά είχαν αρχίσει να έχουν ψυχολογικά, φτιάχνει μια ίντριγκα η Ντένη να τους βάλει στο ίδιο σπίτι πάνω κάτω, ώστε να μη χαθούν τα παιδιά, με σκοπό όμως να είναι ξανά μαζί. Η Φλώρα έχει φύγει στο νησί, έχει γίνει μια ανώνυμη στιχουργός, γιατί της έχουν σκοτώσει τον Μένιο στη φυλακή και έχει βγάλει τον πόνο της και έχει γίνει μια Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ