Η Νταϊάν Κίτον για τους άντρες της ζωής της: «Με τον Άλεν βασανιζόμασταν, ο Μπίτι με παράτησε, ο Πατσίνο δε με ήθελε»

Για τις σχέσεις της με τον Γούντι Αλεν, τον Γουόρεν Μπίτι και τον Αλ Πατσίνο γράφει η Νταϊάν Κίτον στην αυτοβιογραφία της «Then again».

Για τις σχέσεις της με τον Γούντι Αλεν, τον Γουόρεν Μπίτι και τον Αλ Πατσίνο γράφει η Νταϊάν Κίτον στην αυτοβιογραφία της «Then again».Με τον Αλεν γνωρίστηκαν το 1968 σε μια ακρόαση για το θεατρικό έργο του «Ωραίος και σέξι» και ο έρωτας από την πλευρά της ήταν κεραυνοβόλος. Η Κίτον δεν είχε αυτό που λέμε κλασική ομορφιά, αλλά διέθετε ένα φωτεινό χαμόγελο και μια αμηχανία που σαγήνευσαν τον Αλεν. Για τη σχέση τους γράφει: «Λατρεύαμε να βασανίζουμε ο ένας τον άλλον τονίζοντας τις αποτυχίες μας. Με προσέβαλλε συνεχώς και έκανα το ίδιο». Χώρισαν το 1974 αλλά παρέμειναν φίλοι, και το 1977 η Κίτον πρωταγωνίστησε στον «Νευρικό εραστή».
Την επόμενη χρονιά, στην τελετή απονομής των Οσκαρ, η Κίτον βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην ταινία και γνωρίστηκε με τον ακαταμάχητο γόη του Χόλιγουντ, Γουόρεν Μπίτι. Εν αντιθέσει με άλλες συναδέλφους της με τις εντυπωσιακές τουαλέτες, εκείνη φορούσε ό,τι βρήκε πρόχειρο μπροστά της. Αλλά ο Μπίτι είχε γοητευθεί από τη γλυκιά τρέλα που κουβαλούσε και από το πόσο ευάλωτη έδειχνε.
Η περίοδος με τον Μπίτι ήταν ονειρική. Μαζί του μπήκε στα μεγάλα σαλόνια και συναναστράφηκε πολλούς διάσημους και σημαντικούς, σε αντίθεση με τον Αλεν με τον οποίο περνούσαν ώρες σε παγκάκι του Σέντραλ Παρκ παρατηρώντας τους περαστικούς. Ομως το ρομάντζο τους ξεθώριαζε και μια ωραία πρωία ο Μπίτι απλώς δεν ήταν πλάι της.
Η τελευταία σημαντική σχέση της με έναν άλλο «άπιαστο άνδρα» άρχισε το 1987, όταν συνάντησε συμπτωματικά τον Αλ Πατσίνο. Ηταν γοητευμένη μαζί του εδώ και 15 χρόνια, από τα γυρίσματα του «Νονού», αλλά τότε ήταν αμφότεροι δεσμευμένοι.
Η Κίτον σημειώνει ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε η σχέση της με τον Πατσίνο άρχισε να υποπτεύεται ότι ο ηθοποιός την έβλεπε περισσότερο σαν φίλη. «Τον ήθελα πολύ», εξομολογείται, «και ήθελα να με θέλει όπως εγώ». Οταν δούλεψαν μαζί στον «Νονό 3» το 1990, «του ζήτησα να παντρευτούμε ή τουλάχιστον να δεσμευτεί». Η απάντησή του δεν ήταν αυτή που περίμενε. Χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε πολλές φορές ακόμη. «Με τον Αλ έχασα την αυτοπεποίθησή μου».

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ