Το πρώτο τους παιδί περιμένει ο Σταύρος Νιάρχος Jr & η Dasha Zhukova πρώην σύζυγος του Ρομάν Αμπράμοβιτς (Φωτό)

Ο 34χρονος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και η 38χρονη Ρωσίδα που ασχολείται με γκαλερί θα γίνουν σύντομα γονείς

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Page Six.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dasha Zhukova (@dasha)

Στις 17 Ιανουαρίου 2020 ο Σταύρος Νιάρχος, εγγονός του δισεκατομμυριούχου παππού του, Σταύρου Νιάρχου, και γιος του επίσης δισεκατομμυριούχου, Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Dasha Zhukova.

Ο 34χρονος Σταύρος Νιάρχος και η 38χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης και πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα στην Ελβετία, με καλεσμένους επιχειρηματίες, γαλαζοαίματους και πολλές άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του πλανήτη.

Η Ντάσα Ζούκοβα εμφανίστηκε με ένα λευκό μακρύ φόρεμα, το οποίο είχε ανάγλυφα σχέδια στο μπροστινό μέρος και πέρλες στα μανίκια, ενώ προκειμένου να αντιμετωπίσει τις χαμηλές θερμοκρασίες, φορούσε και μακριά λευκή κάπα με κλειστό λαιμό.

 

Το μακιγιάζ ήταν πολύ διακριτικό, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε έναν ψηλό σικ σινιόν κότσο. Ο Σταύρος Νιάρχος ήταν κι αυτός ιδιαίτερα κομψός με μπλε σκούρο κοστούμι και παπιγιόν.

Σημειώνεται ότι η Ντάσα Ζούκοβα έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώην σύζυγό της, τον δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο χώρισε το 2017.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ