Top woman η Πυργιώτισσα κούκλα αθλήτρια Σταυρούλα Χρυσαειδή, κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στα 3.000 μ. στην Πανεπιστημιάδα της Βραζιλίας

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Δάφνης στην Αθήνα πέτυχε μεγάλη διάκριση στη διάρκεια της Πανεπιστημιάδας που γίνεται στη Βραζιλία.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Δάφνης στην Αθήνα πέτυχε μεγάλη διάκριση στη διάρκεια της Πανεπιστημιάδας που γίνεται στη Βραζιλία.

 

Η Πυργιώτισσα αθλήτρια  ανέβηκε στο βάθρο των νικητών  στα 3.000 μ. με 10.44.44 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο, τις υποχρεώσεις της χώρας μας στη διοργάνωση, μετά το χρυσό του Κυριάκου Ζώτου στη δισκοβολία και το ασημένιο του Χρήστου Κοτίτσα στα 800 μ., όπως γράφει το patrisnews.gr.

 Η νεαρή αθλήτρια είναι εγγονή του μακαριστού Παπά-Θανάση Χρυσαειδή, που ιερουργούσε εν ζωή στην Αγία Μαρίνα Καταρραχίου επί δεκαετίες, γέννημα θρέμμα οικογένειας Πυργιωτών, ενώ ο αδελφός της Θανάσης υπήρξε για πολλά χρόνια πρωταθλητής στα 110 μ εμπόδια και με αρκετές διεθνείς διακρίσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ