Ο Μίκυ Μάους στη Μύκονο με όλη την παρέα της Disney!

Ο πιο διάσημος ήρωας της Disney και η παρέα του έρχονται στην Ελλάδα πάνω σε ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο γεμάτο από μικρούς και μεγάλους φίλους τους.























Ο πιο διάσημος ήρωας της Disney και η παρέα του έρχονται στην Ελλάδα πάνω σε ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο γεμάτο από μικρούς και μεγάλους φίλους τους. 

To «Disney Dream», το νέο πλωτό παλάτι της Disney Cruise Lines (μήκους 340 μέτρων και χωρητικότητας 128.000 τόνων) από τον Ιούνιο του 2013 θα περιπλανιέται στα ελληνικά ύδατα, αφού όπως ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία, Πειραιάς και Μύκονος θα είναι οι δύο νέοι του προορισμοί. 

Φωτογραφίες της χώρας μας με τον Μίκυ Μάους στην Ακρόπολη, καθώς και του πανέμορφου αιγαιοπελαγίτικου νησιού φιγουράρουν εδώ και λίγο καιρό στην ιστοσελίδα της Disney Cruise Lines στο Ιντερνετ, διαφημίζοντας από τώρα τη νέα κρουαζιέρα της εταιρείας στη Μεσόγειο. Το ταξίδι, που θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου του 2013 από τη Βαρκελώνη, θα πραγματοποιήσει οκτώ ουσιαστικά στάσεις, με τελευταία το λιμάνι της Μάλτας. 

Για την ακρίβεια, όσοι θα θελήσουν να απολαύσουν την κρουαζιέρα, που θα έχει διάρκεια δώδεκα ημερών, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Μόντε Κάρλο, τη Βενετία, τη Ρώμη, τον Πειραιά, το Κουσάντασι και τη Μύκονο, που είναι ο προτελευταίος προορισμός. 

Η Disney Cruise Line διαθέτει τρία υπερσύγχρονα κρουαζιερόπλοια, το «Disney Magic», το «Disney Wonder» και το «Disney Dream», τα οποία είναι σχεδιασμένα με υποδομή διαμονής και διασκέδασης ειδικά για οικογένειες, ενώ ταξιδεύουν από την Ευρώπη έως την Καραϊβική και το Κανάλι του Παναμά.

To «Disney Dream» είναι το νέο πλωτό παλάτι της Disney Cruise Lines, μήκους 340 μέτρων και χωρητικότητας 128.000 τόνων, που υπόσχεται παραμυθένιες κρουαζιέρες με οδηγό τη μαγεία της Disney και απαραίτητη προϋπόθεση την παιδικότητά των επισκεπτών του.

Στις 1.250 καμπίνες που διαθέτει μπορεί άνετα να φιλοξενήσει 4.000 επιβάτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία βγαλμένη από τον μαγικό κόσμο των ιστοριών της Disney. Οι καμπίνες διαθέτουν τεχνητά παράθυρα στα οποία προβάλλονται μοναδικές εικόνες από τη στεριά και τη θάλασσα, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι ο Μίκυ και η παρέα του κατά διαστήματα ξεπηδούν από τα παράθυρα. 

Οι εσωτερικοί χώροι κλέβουν την παράσταση με την εντυπωσιακή τους διακόσμηση και την τεχνολογία τελευταίας γενιάς. Γευματίζοντας στις τραπεζαρίες έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε μέσα από τα φινιστρίνια τη θάλασσα σε όλο της το μεγαλείο και τον ουρανό μέσω των ειδικά διαμορφωμένων καμερών που έχουν στηθεί γύρω από το κρουαζιερόπλοιο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού οι επισκέπτες θα διασκεδάζουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων εμπνευσμένες από τις ιστορίες του Disney. Στις τηλεοράσεις των καμπίνων θα προβάλλονται συνεχώς κινούμενα σχέδια, από τα πιο κλασικά μέχρι και τα πιο σύγχρονα, ενώ στον χώρο του κινηματογράφου θα παρουσιάζονται ταινίες της Disney. 

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν ετοιμάσει και ειδικά φαντασμαγορικά σόου, τα οποία θα διεξάγονται μαζί με τις θεατρικές παραστάσεις οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τα κινούμενα σχέδια. 

Σε κάθε γωνιά του πλοίου και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στους χώρους του θα περιφέρονται ο Μίκυ, η Μίνι, η Νταίζη, ο Ντόναλντ, αλλά και άλλοι κλασικοί και σύγχρονοι πρωταγωνιστές σκορπώντας γέλιο και χαρά σε μικρούς και μεγάλους. 

Η «μαγική» νεροτσουλήθρα 

Το AquaDuck, η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα που έχει κατασκευαστεί ποτέ σε πλοίο, βρίσκεται σε ύψος 230 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και θα κλέψει τις εντυπώσεις προκαλώντας τον επισκέπτη να δοκιμάσει τις αντοχές του στις βουτιές. 

Η νεροτσουλήθρα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και προκαλεί τους φαν των extreme sport, αφού είναι φτιαγμένη από διάφανο υλικό με αποτέλεσμα να αισθάνονται ότι βρίσκονται έξω από το πλοίο και αντί για την πισίνα, η θάλασσα να είναι η τελική τους κατάληξη. 

Παιδιά όλων των ηλικιών θα έχουν την ευχαρίστηση να βρεθούν στους δεκάδες παιδότοπους που έχει το πλοίο, με τον καθέναν να έχει και κάποιο ξεχωριστό Disney θέμα. Για τους ενήλικες λειτουργούν υπηρεσίες spa και μασάζ, καθώς και ειδικά διαμορφωμένα lounges.


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ