To 5ο ΤΕDxThessaloniki έρχεται τον Μάιο - Τίποτα δεν τελείωσε, το τέλος γίνεται η αρχή! (βίντεο)

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, η ομάδα του TEDxThessaloniki έδωσε το στίγμα της επόμενης διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2014.

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, η ομάδα του TEDxThessaloniki έδωσε το στίγμα της επόμενης διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2014.



Με ένα σύντομο video με τίτλο "The Game is Never Over", το οποίο αναρτήθηκε στα social media το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, έγινε η ανακοίνωση του 5ου TEDxThessaloniki. Στο video ένας μετρονόμος κινείται αργά μέχρι που σταμάταει. Ένα νεαρό χέρι εμφανίζεται και του δίνει ώθηση, αυτή τη φορά, σε πιο γρήγορο ρυθμό. Τίποτα δεν τελείωσε. Το τέλος γίνεται η αρχή!
Με βάση αυτό το σκεπτικό έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του Μαΐου και για άλλη μια χρονιά αναμένεται να ανέβουν στη σκηνή του TEDxThessaloniki ξεχωριστοί ομιλητές και performers. Iδέες που αξίζει να διαδοθούν από κάθε χώρο θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από τη Θεσσαλονίκη προς όλον τον κόσμο. Φέτος, στην πέμπτη χρονιά, η επιτυχημένη διοργάνωση της πόλης ανανεώνεται, καθώς η ομάδα ετοιμάζει αλλαγές και δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις. 
Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας ακόμα μια ξεχωριστή εμπειρία της διοργάνωσης που έχει γίνει θεσμός κάθε άνοιξη στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον ανήσυχων και δημιουργικών ανθρώπων της πόλης, αλλά και μιας παγκόσμιας κοινότητας ατόμων κάθε ηλικίας που πιστεύουν στις ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ