Το πιο χαριτωμένο βίντεο με τα 3 πριγκιπόπουλα δισεγγόνια της Ελισάβετ να υποβάλουν ερωτήσεις στον σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο (Φωτό & Βίντεο)

Πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπας Louis μιλούν στην κάμερα για πρώτη φορά

Περήφανοι γονείς για τα τρία παιδιά τους νιώθουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) στις

Οι πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπας Louis ενώθηκαν για να κάνουν την πρώτη τους σόλο επίσημη βασιλική εμφάνιση μπροστά στην κάμερα.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα των γονιών τους, Δούκα και Δούκισσας του Κέιμπριτζ, τα τρία νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας κάνουν στον 94χρονο ραδιοτηλεοπτικό παραγωγό και φυσιολάτρη Ντέιβιντ Ατένμπορο από μια ερώτηση ο καθένας τους για να βοηθήσουν στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση σχετικά με τις περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Το βίντεο σηματοδοτεί την πρώτη φορά που πολύς κόσμος ακούει τις φωνές των τριών παιδιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Ωστόσο, αυτός που αναδείχθηκε σταρ της «συνέντευξης» δεν ήταν άλλος από τον Βενιαμίν της οικογένειας. Για πρώτη φορά ο κόσμος ακούει την παιδική φωνούλα του πρίγκιπα Louis που ρωτά τον David Attenborough: «Ποιο ζώο σου αρέσει;»

Ο Sir David του απαντά: «Νομίζω οι μαϊμούδες γιατί έχουν πολύ πλάκα! Πηδούν σε όλο τον χώρο και δεν δαγκώνουν. Κάποιες το κάνουν, αλλά αν είσαι προσεκτικός όχι. Έχουν πλάκα και μου αρέσουν πολύ. Αλλά, πρόσεχε! Δεν μπορείς να έχεις μαϊμούδες στο σπίτι, γιατί ζουν στο δάσος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We've got some questions for you, @DavidAttenborough...??️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) στις

Και συμπλήρωσε: «Τι θα μπορούσες, όμως, να έχεις στο σπίτι; Τι θα διάλεγες ένα σκυλάκι ή ένα γατάκι; Είναι δύσκολη ερώτηση. Νομίζω θα ήθελα ένα σκυλάκι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ