Η Lifeline Hellas τίμησε τον καρδιοχειρουργό Καθηγητή Δρ. Αυξέντιο Καλαγκό στη φιλανθρωπική βραδιά για τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 8η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία με σκοπό τη στήριξη του Σικιαριδείου ιδρύματος.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 8η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία με σκοπό τη στήριξη του Σικιαριδείου ιδρύματος.



Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε έναν υπέροχο άνθρωπο, τον καρδιοχειρουργό Καθηγητή Δρ. Αυξέντιο Καλαγκό ο οποίος τιμήθηκε από το Lifeline για την επιστημονική ανθρωπιστική του δράση, μέσω της οποίας προσφέρει αφιλοκερδώς ζωή στα παιδιά που έχουν ανάγκη εγχειρίζοντας τις καρδούλες τους.



Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους στους σκοπούς του σωματείου.



Ο ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος ευχαρίστησε το κοινό και μίλησε για την αξία της προσφοράς. Η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα ευχαρίστησε τους χορηγούς της βραδιάς και αναφέρθηκε στο έργο του Lifeline Hellas ανακοινώνοντας τη δωρεά βρεφικού γάλατος για τα μωρά απόρων οικογενειών. Ο κύριος Γιώργος Αργυρόπουλος, Πρόεδρος του Σικιαριδείου ιδρύματος και ο κύριος Σίμος Σικιαρίδης ευχαρίστησαν θερμά το Lifeline Hellas για την προσφορά και το έργο του.



Τους παρευρισκομένους συγκίνησε η βράβευση του Καθηγητή Δρ. Αυξέντιου Καλαγκού από την Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς η Πριγκίπισσα μίλησε για την παγκόσμια προσφορά του σε παιδιά με καρδιακά προβλήματα, διηγήθηκε πώς ο Καθηγητής έσωσε τη ζωή της μικρής Ντιάνας και εξήρε το ήθος και την προσωπικότητα του. Επίσης, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κα Έλενα Αμβροσιάδου για την βοήθεια της στα παιδιά της Ελλάδος καθώς και τη φιλάνθρωπο κυρία Ρόη Κωσταντά.



Η διακόσμηση της βραδιάς, η οποία ήταν δώρο για τους συμμετέχοντες, ήταν έμπνευση της κας Έμης Τσίτσικα Τρικάρδου και του οίκου της Artemide. Τους παρευρισκομένους μάγεψε με την υπέροχη φωνή του ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης μαζί με το συγκρότημα «Opera Chaotique». Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την La Prairie, την Έλενα Σύρακα, την Max Perry, την Μεγάλη Βρεταννία, το Saint George Lycabettus, το Divani Caravel και το ζωγράφο Γιώργο Τορναρίτη.













Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκτός από τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο και την Πριγκίπισσα Αικατερίνη η οικογένεια τους, η κόρη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης Alison Andrews, η νύφη της Πριγκίπισσας Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της Πριγκιπίσσης κα Μπέττυ Ρουμελιώτη. Επίσης, ο Πρέσβης της Ελβετίας Α.Ε. κύριος Lorenzo Amberg με τη σύζυγο του Christiane καθώς και ο Σύμβουλος της Σερβικής πρεσβείας Mr. Branko Lazarevic με την σύζυγο του. Παρευρέθησαν επίσης o Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η κα ΄Ερση Αγιοστρατίτη Σκουτεροπούλου, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Έφη Αδαμοπούλου, ο κος Γιάννης Σαχίνης. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο κος Ανδρέας και η κα Φλευρ Ποταμιάνος, ο κος Σίμος Σικιαρίδης, ο κος Νίκος και η κα Ρόη Κωσταντά, ο Δρ. και η κα Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, ο κος Θανάσης Κυρατσούς, η κυρία Ελευθερία Πρίνου, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Δώρα Οικονομίδου, ο κύριος και η κυρία Πέτρου Μαχά, η κα Ελένη Παπαδημητρίου, η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη Κωνσταντακάτου, ο κος Χάρης Τσιμόγιαννης, η κα Τέντυ Γερουλάνου, η κα Ειρήνη Νταϊφά, ο κος Δημήτρης Παρασκευάς, ο Δρ. και η κα Σωτήρη Πράπα, η κα Δήμητρα Μουτζούρη, η οικογένεια Κοτσώνη, η κα Ρίτα Μωραϊτάκη, ο κος Θρασύβουλος Κανάρης με την κα Κέλλυ Ξυνή, η Δρ. Λυδία Μουζάκα, ο κος και η κα Χρήστου Μπιζούμη, η κα Λία Παπαποστόλου, ο κος Βασίλης Κουτσαβλής, ο κος Γιώργος Ντάβλας με την σύζυγο του Έλενα και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ