Θέλετε να στολίσετε χριστουγενιάτικο δέντρο άλλα το ταμείο είναι μείον; Oι καλύτερες ιδέες για να ντύσετε το σπίτι με τα γιορτινά του χωρίς να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη!

«Μα ποιος στολίζει ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα;». Όσοι έχουν στο σπίτι πιτσιρίκια. Εκείνοι που αγαπούν τις γιορτές τόσο ώστε να μετρούν αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα –κι ας έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε που ήταν πιτσιρίκια. Εκείνοι που θεωρούν ότι ένας μήνας δεν είναι δα και κανένα μεγάλο διάστημα.

«Μα ποιος στολίζει ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα;». Όσοι έχουν στο σπίτι πιτσιρίκια. Εκείνοι που αγαπούν τις γιορτές τόσο ώστε να μετρούν αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα –κι ας έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε που ήταν πιτσιρίκια. Εκείνοι που θεωρούν ότι ένας μήνας δεν είναι δα και κανένα μεγάλο διάστημα.



Όλοι μας, όταν χρειαζόμαστε μια χαρούμενη νότα σε δύσκολους καιρούς. Είτε φέτος έχετε αποφασίσει να θυσιάσετε ένα μέρος του πενιχρού σας budget για χριστουγεννιάτικα στολίδια, είτε "το ταμείο είναι μείον και το DIY να ‘ναι καλά", συγκεντρώνουμε τις καλύτερες ιδέες μας για να ντύσετε το σπίτι με τα γιορτινά του… κι ας λέει το ημερολόγιο ό,τι θέλει.

Της Ηρώς Κουνάδη - in2life.gr



Εν αρχή ην το δέντρο… …Το οποίο εννοείται ότι υποστηρίζουμε πως θα είναι συνθετικό, αφενός για λόγους οικονομίας και αφετέρου (και κυριότερα) επειδή δεν αντέχουμε να δούμε άλλα κομμένα δεντράκια πεταμένα στα σκουπίδια εκεί γύρω στις αρχές Ιανουαρίου. Μεγάλη ποικιλία συνθετικών δέντρων θα βρείτε τόσο στα καταστήματα με εποχικά είδη που έχουν ήδη ξεφυτρώσει παντού στην πόλη, όσο και online (δείτε παρακάτω μερικές χρήσιμες διευθύνσεις) σε πολύ καλές τιμές. Για παράδειγμα, αυτό εδώ το δέντρο, το ύψος του οποίου αγγίζει τα 2,10 μέτρα, το βρήκαμε σε προσφορά στο ChristmasStore.gr στην τιμή των 51€.

Αναζητώντας στολίδια online Αφού κάνετε την πατροπαράδοτη βόλτα στα προαναφερθέντα εποχικά καταστήματα της γειτονιάς σας, και πριν αγοράσετε όλα τα στολίδια με τα οποία θα… εξοπλίσετε το δέντρο σας, ρίξτε μια ματιά και στις ηλεκτρονικές βιτρίνες, που συχνά προσφέρουν καλύτερες τιμές για τα ίδια ή παρόμοια αντικείμενα.

Μερικές από τις αγαπημένες μας είναι οι εξής:

- Manolas.gr: Πρωτότυπα διακοσμητικά και στολίδια για το δέντρο σας, σε καλές τιμές, και κόστος αποστολής που δεν ξεπερνά τα 2€. Παρέχει, επίσης, τη δυνατότητα να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το κατάστημα στη Μεταμόρφωση, για να μην επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής.

- Deco24.gr: Μας αρέσουν ιδιαίτερα τα πρωτότυπα ξύλινα στολίδια του, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 0,90€. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε στολίδια από διάφορα υλικά (μεταλλικά, υφασμάτινα, κεραμικά και πάει λέγοντας) ενώ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε 2,60€ (για βάρος έως 2 κιλά).

- EchoDeco.gr: Αγαπημένη μας κατηγορία, τα παιδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια που μοιάζουν να βγήκαν απευθείας από το εργοστάσιο σοκολάτας του Willy Wonka. Η αποστολή είναι δωρεάν αν πληρώσετε για τις αγορές σας μέσω paypal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

- ChristmasStore.gr: Τεράστια ποικιλία σε στολίδια (μας αρέσουν ιδιαίτερα τα παραδοσιακά, που θυμίζουν σκηνές από ταινία εποχής στη Βιέννη) και δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 20€ και πάνω.

Δείτε την συνέχεια εδώ



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ