To Σάββατο μαγειρεύουμε θαλασσινά, οικονομικά και υγιεινά με τη σεφ Ντίνα Νικολάου στο River West

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) σας προσκαλεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, στο εμπορικό κέντρο River West (Λεωφόρος Κηφισού), για να μαγειρέψετε παρέα με τη σεφ Ντίνα Νικολάου λαχταριστές και πρωτότυπες συνταγές με κύριο συστατικό τα κατεψυγμένα θαλασσινά.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) σας προσκαλεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, στο εμπορικό κέντρο River West (Λεωφόρος Κηφισού), για να μαγειρέψετε παρέα με τη σεφ Ντίνα Νικολάου λαχταριστές και πρωτότυπες συνταγές με κύριο συστατικό τα κατεψυγμένα θαλασσινά.



Από τις 12:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σεφ και να ανακαλύψουν τα μυστικά μοναδικών συνταγών με άρωμα θάλασσας. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο επίπεδο 1 του River West, η γνωστή σεφ θα εκτελέσει εύκολες και υγιεινές συνταγές με κατεψυγμένα αλιεύματα, όπως γαρίδες, καλαμαράκια, χταπόδι, φιλέτο γλώσσας και σφυρίδας, συνδυασμένες πάντα με πρώτες ύλες από την πλούσια ελληνική γη.

Η σεφ Ντίνα Νικολάου, θα σας «ταξιδέψει» με θαλασσινές γεύσεις, μέσω έξυπνων και οικονομικών μαγειρικών συνταγών, για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι, αλλά και με προτάσεις για τις Χριστουγιεννιάτικες γαστρονομικές σας επιλογές.

Παράλληλα με τη μαγειρική επίδειξη από τη σεφ, η διακεκριμένη διατροφολόγος, Κλεοπάτρα Παπαβασιλείου, θα ενημερώνει το κοινό σχετικά με την υψηλή θρεπτική αξία των κατεψυγμένων αλιευμάτων, που συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας με την προστατευτική τους δράση έναντι των καρδιαγγειακών νοσημάτων, τη βελτίωση νοητικών λειτουργιών και τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαφόρων μορφών καρκίνου.

Επιπλέον, θα γίνεται αναφορά στο ρόλο που έχουν τα ψάρια και τα θαλασσινά στη σύγχρονη και παραδοσιακή Μεσογειακή Διατροφή, ενώ οι επισκέπτες θα ενημερώνονται, με σημαντικές διατροφικές και χρηστικές συμβουλές, για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, εντάσσοντας τα θαλασσινά πιο ενεργά στην καθημερινότητα τους. Η διατροφολόγος θα απαντά επίσης σε ερωτήσεις και απορίες των επισκεπτών αναφορικά με τα κατεψυγμένα αλιεύματα και τη διατροφή.

Όσοι επισκεφτούν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου το River West για τα ψώνια τους ή και για μία χαλαρή βόλτα, θα ταξιδέψουν στη γεύση μοναδικών θαλασσινών δημιουργιών και θα ενημερωθούν για το πόσο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μπορούν να φτιάξουν νόστιμα και πλούσια σε θρεπτική αξία γεύματα για όλη την οικογένεια.
*Για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του River West, λειτουργεί λεωφορείο είκοσι θέσεων, πραγματοποιώντας δωρεάν την κυκλική διαδρομή μεταξύ του σταθμού Μετρό του Αιγάλεω και του εμπορικού συγκροτήματος.





Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ