Εξαφάνιση Μαντλίν - Γερμανός επιθεωρητής έγραψε στους γονείς της: «Το παιδί σας είναι νεκρό»

Με μία επιστολή ενημερώθηκαν οι γονείς της μικρής Μαντλίν ότι «το παιδί είναι νεκρό»

13 χρόνια μετά, με μία επιστολή του Γερμανού εισαγγελέα, ο οποίος ερευνά την υπόθεση, φαίνεται να μπαίνει ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν, η οποία έπεσε θύμα απαγωγής κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της οικογένειας στην Πορτογαλία.

 

Δείτε επίσης: «Η Αστυνομία γνωρίζει με ποιον τρόπο πέθανε η Μαντλίν» - Οι εξελίξεις στην υπόθεση & ο ρόλος της πρώην συντρόφου του Γερμανού παιδόφιλου (φωτό - βίντεο)

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γερμανός επιθεωρητής ενημέρωσε με επιστολή τους γονείς του μικρού κοριτσιού, ότι το παιδί τους δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

 

Δείτε επίσης: Υπόθεση Μαντλίν: Αναζητείται ο ρεσεψιονίστ που άφησε τον παιδόφιλο να μπει στο ξενοδοχείο - Τι λέει ο Εισαγγελέας

 

«Έχουμε αποδείξεις πως την έχει σκοτώσει ο ύποπτος» αναφέρεται στην επιστολή.

 

Δείτε επίσης: Υπόθεση Μαντλίν: Ο 43χρονος Γερμανός βασικός ύποπτος αποφυλακίζεται εντός των ημερών; Σάλος για παραλείψεις στην Πορτογαλία (φωτό - βίντεο)

 

Παράλληλα, εκκρεμεί η αναζήτηση του βασικού υπόπτου, του Γερμανού Κρίστιαν Μπρίκνερ.

 

«Συμπαθώ πολύ τους γονείς και τους καταλαβαίνω, αλλά αν μοιραστώ τα στοιχεία που έχω στη διάθεσή μου, θα επηρεαστεί η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη», τόνισε ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερς.

 

«Είναι μία υπόθεση δολοφονίας και όχι μία υπόθεση απαγωγής. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη το γιατί είναι νεκρή, αλλά πρέπει να απλώσουμε τα χαρτιά μας και να εξηγήσουμε στους γονείς της γιατί θεωρούμε πως δεν είναι ζωντανή», σημείωσε σύμφωνα με την DailyMail.

 

Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να μην δίνει πληροφορίες στον δικηγόρο της οικογένειας της Μαντλίν, καθώς θέλουν οι αρχές στην Γερμανία να δέσουν την υπόθεση και να βρεθούν τα στοιχεία που να δείχνουν ποιος ευθύνεται για την απαγωγή και την, όπως φαίνεται πλέον, δολοφονία της.

 

Προς το παρόν οι γονείς της Μαντλίν δεν έχουν αντιδράσει δημόσια σε σχέση με την επιστολή που πήραν στα χέρια τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ