Κρίσιμη η κατάσταση του ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Έχει πέσει σε κώμα μετά την εγχείριση καρδιάς σύμφωνα με ιαπωνικά ΜΜΕ

Τι συμβαίνει με την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν...

 

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν βρίσκεται σε κώμα μετά την εγχείριση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μήνα, σύμφωνα με Ιαπωνικά Μέσα Ενημέρωσης.

 

Η ιαπωνική εφημερίδα «Shukan Gendai» αναφέρει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα, επικαλούμενη έναν κινέζο γιατρό, ο οποίος αποτελεί μέρος της ομάδας που έφτασε στη Βόρεια Κορέα για να αναλάβει τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Σύμφωνα με τον κινέζο γιατρό, μια επιπλοκή ή μια καθυστέρηση κατά τη διάρκεια της επέμβασης άφησε «φυτό» τον Βορειοκορεάτη.

 

Πληροφορίες από το Πεκίνο αναφέρουν πως η εγχείριση για την τοποθέτηση stent στον Κιμ Γιονγκ Ουν δεν πήγε καλά διότι τα χέρια του γιατρού έτρεμαν....

 

Την ίδια ώρα πάντως που δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την υγεία του βορειοκορεάτη, στο twitter έχει γίνει trend το hashtag, #KimJongUndead, δηλαδή ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι νεκρός. Ωστόσο, Νοτιοκορεάτες κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ένας Κινέζος αξιωματούχος επιμένουν ότι τίποτα δεν δείχνει ότι κινδυνεύει η ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν και ότι δεν υπάρχει ασυνήθιστη κινητικότητα στην Βόρεια Κορέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ