#Greece for home: Υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο απ’ όλη την Ελλάδα – Τα συναρπαστικά τοπία σύντομα ξανά δικά μας

«Χαζεύοντας» την ωραία Ελλάδα…

Τώρα που μένουμε σπίτι, είναι ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τα αξιοθέατα της Ελλάδας. Οι σημαντικές επιπτώσεις της κρίσης του COVID-19 στον τουρισμό είναι πολλές για αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε τα ωραία τοπία της χώρας μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A bird's eye view of Athens, Greece; a city that charms its guests & stirs their emotions. Till we meet again. We wish you a lovely weekend ? #greecefromhome #Athens #greekcities #Attica #staysafe #staypositive #inthistogether #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Visit Greece (@visitgreecegr) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never stop dreaming. Sending positive vibes from Amorgos, Cyclades. Till we meet again ? #Stayhome #StaySafe #visit #greecefromhome #Amorgos #Cyclades #Greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Visit Greece (@visitgreecegr) στις

 

Το Greece From Home είναι μια πρωτοβουλία με στόχο τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επόμενη μέρα. Άμεσα, γρήγορα και, ελπίζουμε όλοι, αποτελεσματικά δημιουργήθηκε μια στρατηγική ενέργεια σε τρεις άξονες.

 

Το Greece From Home, πέρα από τον τουριστικό και κοινωνικό του χαρακτήρα, έχει και εκπαιδευτική χροιά, αφού όσοι εργάζονται στον τουρισμό, μπορούν να βελτιώσουν τις φηφιακές τους δεξιότητες μέσα από μια σειρά δωρεάν μαθημάτων σε συνεργασία με την Google. Η Google, στο πλαίσιο του Greece From Home διαθέτει σημαντικά ψηφιακά εργαλεία για δωρεάν διαδραστική εκπαίδευση από το σπίτι μέσω του προγράμματος Grow Greek Tourism Online, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ