Μπομπονιέρες ιδανικές για χειμωνιάτικους γάμους - τι θα λέγατε για γλαστράκια με μικρά αληθινά φυτά! (φωτό)‏

Πολλοί προτιμούν μικρά γλαστράκια με έτοιμα φυτά. Εμπνευστείτε από τα χρώματα και το τοπίο της εποχής και αφήστε τη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα να βάλει τη δική της πινελιά στις μπομπονιέρες του γάμου σας. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι ξεχωριστό!

Πολλοί προτιμούν μικρά γλαστράκια με έτοιμα φυτά. Εμπνευστείτε από τα χρώματα και το τοπίο της εποχής και αφήστε τη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα να βάλει τη δική της πινελιά στις μπομπονιέρες του γάμου σας. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι ξεχωριστό!



Ιδιαίτερα δημοφιλές στους γάμους του χειμώνα είναι το μοτίβο των φύλλων και των καρπών. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χάλκινο φύλλο σελιδοδείκτη με μια προσωπική κάρτα, ένα μικρό βάζο με ένα φύλλο χαραγμένο ή σοκολάτες σε σχήμα φύλλου. Μπορείτε ακόμα να ψάξετε για ποικιλίες με ξηρούς καρπούς.
Gamosspecial.gr
Όμορφη ιδέα είναι να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μικροσκοπικά μπουκάλια με μπαχαρικά, όπως κανέλα, τζίντζερ ή τσίλι, αλλά και να τυλίξετε μπισκότα από μήλο και κανέλα σε ένα μικρό πουγκί δεμένο με χρυσό φιόγκο.
Τέλος, ξεχωριστές είναι οι μπομπονιέρες που περιέχουν σπόρους φυτών ή λουλουδιών. Πολλά ζευγάρια συνηθίζουν να προσφέρουν έτοιμα μικρά φυτά. Μικρές ελιές, ροδιές ή πεύκα είναι όμορφες προτάσεις για την εποχή.

Τα πουγκάκια με σπόρους είναι μια όμορφη ιδέα για πολλά ζευγάρια.Τα πουγκάκια με σπόρους είναι μια όμορφη ιδέα για πολλά ζευγάρια.Οι μαρμελάδες είναι η νέα τάση μετά το μέλι.
Οι μαρμελάδες είναι η νέα τάση μετά το μέλι.

Όσο για τους χρωματικούς συνδυασμούς

Ιδανικό για τη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα, το γκρίζο χρώμα του τσαλακωμένου ταφτά συνδυάζεται αποκλειστικά με το λευκό και χαρίζει στη μπομπονιέρα μας διακριτική γυαλάδα. Προσθέτοντας μια μεταλλική καρδιά ή ένα επάργυρο γούρι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο λαμπερό.
Το ιβουάρ με το μοβ - λιλά είναι επίσης υπέροχος συνδυασμός. Πάνω στην μπομπονιέρα μπορείτε να προσθέσετε άνθη λεβάντας και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Το λαδί, κλασικό και αγαπημένο χειμωνιάτικο χρώμα, συνδυάζεται με το ιβουάρ για μια μπομπονιέρα με πολλή φινέτσα. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε πάνω της ένα φυσικό κλαδάκι ελιάς, ξύλα κανέλας ή αποξηραμένα φρούτα.

Τέλος, το χειμώνα μπορείτε να πειραματιστείτε και με πιο έντονα χρώματα. Μη φοβηθείτε το κόκκινο και το σκούρο πορτοκαλί, είτε για ολόκληρη τη μπομπονιέρα είτε για κάποια από τα διακοσμητικά της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ