Miss World 2019 η πανέμορφη Μις Τζαμάικα - Τόνι Αν Σινγκ - Για πρώτη φορά δύο μαύρες καλλονές στην κορυφή του κόσμου (φώτο-βίντεο)

Η 23χρονη καλλονή από τη Τζαμάικα ξεχώρισε ανάμεσα σε 111 υποψήφιες

Η πανέμορφη Τζαμαϊκανή Τόνι Αν Σινγκ κέρδισε το  στέμμα της "Miss World 2019" στην 69η διοργάνωση του θεσμού. Η μεγάλη νίκη της "Μις Τζαμάικα 2019" έρχεται λίγες μέρες αφότου η  Ζοζιμπίνι Τούνζι , η "Μις Νότια Αφρική", στέφθηκε "Μις Υφήλιος 2019.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά των διαγωνισμών Miss Universe και Miss World, τους κορυφαίους τίτλους κερδίζουν γυναίκες με καταγωγή από την Τζαμάικα και τη Νότια Αφρική.

 

 

Επίσης είναι η πρώτη χρονιά που υπάρχουν 5 συνολικά εστεμμένες μαύρες καλλονές (μαζί με τις Miss Teen USA, Miss America και Miss USA), αναφέρει το TeenVogue

Η Τόνι Αν Σινγκ κέρδισε το κοινό του διαγωνισμού όταν ερμήνευσε το τραγούδι της Whitney Houston’,“I Have Nothing.” Η 23χρονη Τόνι, που σπουδάζει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα κέρδισε τις εντυπώσεις με την προσωπικότητα της.

 

 

Ερωτηθείσα για το κατά πόσον συμβαδίζει η αξία της ομορφιάς με τη σημερινή εποχή του φεμινιστικού κινήματος MeToo# και τον αγώνα γυναικών για ισότητα και σεβασμό σε όλον τον κόσμο, η «ομορφότερη γυναίκα του κόσμου» απάντησε:

 

 

«Οι γυναίκες πρέπει να είναι όποιο είδος γυναικών επιθυμούν οι ίδιες να είναι. Προσωπικά πιστεύω ότι αν είσαι ο τύπος που του αρέσει να μπαίνει μέσα σε υπέροχα φορέματα και να βγαίνει μπροστά για να υπερασπιστεί κάτι στην χώρα του, τότε πρέπει να το κάνεις. Αλλά και αν δεν είσαι αυτός ο τύπος, τότε και πάλι δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα, όλα είναι εντάξει».

 

 

Η 23χρονη καλλονή από τη Τζαμάικα ξεχώρισε ανάμεσα σε 111 υποψήφιες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ