Πατέρας-γιος: Εικόνες μιας μοναδικής σχέσης- Μια υπέροχη αγκαλιά

Εκείνο που διαμορφώνει αυτό το μοναδικό δεσμό ανάμεσα σε έναν πατέρα και το γιο του είναι τα μικρά, καθημερινά πράγματα που μοιράζονται. Μια δυνατή αγκαλιά, μια «αντρική» δουλειά που αναλαμβάνουν να κάνουν από κοινού, ένας μεσημεριανός υπνάκος δίπλα-δίπλα στον ίδιο καναπέ, ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι, μια εκδρομή γεμάτη δράση...

Εκείνο που διαμορφώνει αυτό το μοναδικό δεσμό ανάμεσα σε έναν πατέρα και το γιο του είναι τα μικρά, καθημερινά πράγματα που μοιράζονται.



Μια δυνατή αγκαλιά, μια «αντρική» δουλειά που αναλαμβάνουν να κάνουν από κοινού, ένας μεσημεριανός υπνάκος δίπλα-δίπλα στον ίδιο καναπέ, ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι, μια εκδρομή γεμάτη δράση, όπως γράφει το imommy.gr.



Αυτές τις εικόνες απαθανάτισε η φωτορεπόρτερ Κρίστεν Σμιντ, θέλοντας να καταγράψει τη γέννηση, την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης ανάμεσα στο σύζυγό της Τεντ και το μεγάλο τους γιο, Σαμ.



Οι φωτογραφίες περιλαμβάνονται στη σειρά «Father to Son» και ξεκινούν με από μια τρυφερή αγκαλιά του μπαμπά στον μόλις τριών εβδομάδων γιο του για να καταλήξουν σε μια αγκαλιά από τον 7χρονο πλέον Σαμ στον μπαμπά του.



Ενδιάμεσα, παρελαύνουν εικόνες σαν αυτές που πιθανότατα εκτυλίσσονται και στη δική τους οικογένεια, από αυτές τις μοναδικές που μοιράζονται οι... άντρες του σπιτιού.


















Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ