Story of the day: Η νέα γυναίκα που ακούει κάθε ψίθυρο ακόμη & των ήχο των φλεβών της - Το μαρτύριο που κρατάει χρόνια τώρα (φώτο)

Η 32χρονη Gemma Cairns τρόμαξε τους γιατρούς που αρχικά νόμιζαν ότι είναι τρελή όταν τους είπε ότι μπορεί να ακούσει όλους τους θορύβους που κάνει εσωτερικά το σώμα της.

Μία σπάνια ασθένεια έκανε την καθημερινότητα της μαρτύριο. Μια μητέρα από τη Σκωτία ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τι θα πει ησυχία, αφού από τότε που γεννήθηκε μπορεί να ακούσει και τον παραμικρό θόρυβο, ακόμα και τον ήχο που κάνει το αίμα που ρέει στις φλέβες της , και τον ήχο των ματιών της όταν κλείνουν.

Η 32χρονη Gemma Cairns τρόμαξε τους γιατρούς που αρχικά νόμιζαν ότι είναι τρελή όταν τους είπε ότι μπορεί να ακούσει όλους τους θορύβους που κάνει εσωτερικά το σώμα της.

Η νεαρή μητέρα ενός παιδιού είπε ότι δεν είχε καταλάβει ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό μέχρι την εφηβεία της που το συζήτησε με τη μητέρα της. Μετά από αυτό για 14 χρόνια έψαχνε διάγνωση για την ασθένεια της.

Οι γιατροί της έδωσαν θεραπεία για ρινικά προβλήματα και βουλωμένα αυτιά,  την οποία ακολούθησε για χρόνια , αλλά δεν βελτιώθηκε η κατάσταση της. Έτσι σκεφτόταν ότι θα πρέπει να το πάρει απόφαση ότι κανείς δεν μπορεί να της πει από τι πάσχει, αναφέρει το Scotish Daily Report

Τα πράγματα άλλαξαν   όταν πήγε στη Γλασκώβη το 2016.. Αφού είδε έναν ειδικό, διαγνώστηκε με την πάθηση "bilateral superior semicircular canal dehiscence".

Η Cairns υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ένα αυτί τον περασμένο Σεπτέμβριο και περιμένει να κάνει άλλη μια χειρουργική επέμβαση τον Οκτώβριο. Εάν είναι επιτυχής, θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή της, που θα βιώσει την απόλυτη σιωπή.

Πάντως η Gemma Caims, δηλώνει ότι δεν αφήνει την ασθένεια να την εμποδίσει να ζήσει.  Ως εργαζόμενη μητέρα, περνάει όλη τη μέρα δουλεύοντας και αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένειά της ακόμα και αν η ζάλη και ο συνεχής θόρυβος την βασανίζουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ