Πάνος Ζάρλας: Ράγισαν καρδιές στο "τελευταίο αντίο" - Συντετριμμένοι φίλοι & συγγενείς στην κηδεία (φώτο-βίντεο)

Τραγική φιγούρα η απαρηγόρητη μητέρα του

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Στύψη, στη Μυτιλήνη τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, του οποίου ο τραγικός θάνατος σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής, σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Ο νεαρός παίχτης του "Power of Love I", έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Λεωφόρο Συγγρού, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. 

Φώτο: Eurokinissi

Φίλοι, συγγενείς αλλά και συμπαίκτες του στο Power of love, συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μυτιλήνη για να πουν συντετριμμένοι το "τελευταίο αντίο" στον Πάνο Ζάρλα.

Φώτο: Eurokinissi

Τραγική φιγούρα η απαρηγόρητη μητέρα του Στέλλα Νικολάου, η οποία λίγες μέρες πριν ζήτησε αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα για τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί.

Φώτο: Eurokinissi

Φώτο: Eurokinissi

Συντετριμμένοι στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα , ο πατέρας του , ο πατριός του και τα αδέρφια του.

Φώτο: Eurokinissi

Φώτο: Eurokinissi

Σε κατάσταση σοκ ήταν και πολλοί από τους συμπαίκτες του από το Power of Love αλλά και η πρώην σύντροφος του Στέλλα Μιζεράκη. Οι δύο τους είχαν γνωριστεί και ερωτευτεί στο Power of Love, ενώ μετά τον χωρισμό τους, διατήρησαν καλές σχέσεις και παρουσίαζαν μαζί μια ψυχαγωγική εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Φώτο: Eurokinissi

Φώτο: Eurokinissi

Φώτο: Eurokinissi

Εκτός από τους στενούς του φίλους και συγγενείς στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα έδωσε το "παρών" όλο το χωριό για να αποχαιρετήσει τον άτυχο νέο που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ