Η 85χρονη Τζοάν Κόλλινς σε σικ εμφάνιση με τον 54χρονο σύζυγο της εδώ και 16 χρόνια! Η συνάντηση με Λίντα Έβανς

Η άλλοτε πρωταγωνίστρια της δυναστείας είναι αγέραστη...

Έκανε μία ακόμα σικ εμφάνιση με μαύρο μίνι φουστάνι με φραμπαλάδες και πολλές σειρές χρυσών αλυσίδων για κολιέ στο λαιμό.

Στο πλευρό της Τζοάν Κόλλινς ήταν όπως πάντα τα τελευταία 16 χρόνια του επιτυχημένου γάμου τους ο σύζυγος της Percy Gibson, 54ετών για να περάσουν μια όμορφη βραδιά τετ-α-τετ στο αγαπημένο τους West Hollywood Craig's Restaurant.

Η Τζόαν Κόλινς έχει κάνει άλλους τέσσερις γάμους έναν αρραβώνα με τον διάσημο κούκλο της εποχής Γουόρεν Μπίτι και τρία παιδιά.

Η συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο; Να τι εξομολογήθηκε στο περιοδικό Hello πριν από λίγο καιρό αφού ο πέμπτος γάμος της κρατάει γερά μετρώντας πλέον 16 χρόνια. ‘’Δε χρειάζεται να συμφωνείτε σε όλα αρκεί να περνάτε καλά και ο δικός μου ο άντρας με προσέχει με φροντίζει και μετά να γελώ’’.

Φανταστείτε ότι η αγγλίδα ηθοποιός παντρεύτηκε τον πολύ γοητευτικό Percy Gibson όταν εκείνη ήταν 69 ετών και εκείνος μόλις 38.

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά ακούω αυτό το αγαπημένο ζευγάρι που δείχνει πάντα ενωμένο και ερωτευμένο και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα 31 χρόνια που τους χωρίζουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ