Με διαμαντένιο δακτυλίδι 15 καρατίων και σε γήπεδο του μπέιζμπολ έκανε πρόταση ο Kanye West στην Kim Kardashian (φωτογραφίες)

Η Kim Kardashian και ο Kanye West επιτέλους αρραβωνιάστηκαν! Η Nori ήρθε και τους ομόρφυνε τη ζωή! Επόμενη κίνηση; Μα φυσικά ο γάμος. Πώς της έκανε πρόταση γάμου ο διάσημος ράπερ; Ιδού όλες οι λεπτομέρειες

Η Kim Kardashian και ο Kanye West επιτέλους αρραβωνιάστηκαν! Η Nori ήρθε και τους ομόρφυνε τη ζωή! Επόμενη κίνηση; Μα φυσικά ο γάμος. Πώς της έκανε πρόταση γάμου ο διάσημος ράπερ; Ιδού όλες οι λεπτομέρειες από το queen.gr:



Ως σωστός και παραδοσιακός άνδρας που είναι, ο Kanye ζήτησε το χέρι της Kim από τη μητέρα της Kris Jenner, η οποία με μεγάλη χαρά το έδωσε χωρίς σκέψη και αμφιβολία. Η αμέσως επόμενη κίνησή του ήταν να κλείσει ένα γήπεδο του baseball, το AT&T Park, στο San Francisco, στο οποίο και θα έκανε επισήμως πρόταση στην καλή της καρδιάς του. Ο Kanye, πήγε την ξανθιά πλέον Kim στο γήπεδο και αφού έπεσε στα γόνατα τη ρώτησε αν θα τον παντρευτεί. Φυσικά, το δαχτυλίδι που της πρόσφερε δεν άφηνε και πολλά περιθώρια να ακούσει όχι, μιας και ήταν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 15 καρατίων, της σχεδιάστριας Lorraine Schwartz.



H μεγάλη έκπληξη ήρθε από την γιγαντοοθόνη του γηπέδου, στην οποία αναβόσβηνε η φράση Please marry me! Το τραγούδι που ακουγόταν; Aρχικά της Lana Del Rey, το Young and Beautiful και έπειτα το τραγούδι των: Keri Hilson, Ne-Yo και του Kanye, το "Knock You Down" Το στάδιο φυσικά ήταν σχεδόν άδειο, μιας και παρόντες ήταν μόνο συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Με το που είπε το ναι η Kim, ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα.


Αυτό θα πει... πρόταση υπερπαραγωγή! Άντε με το καλό να ευχηθούμε.



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ