Η Ριάνα συνεχίζει να προκαλεί – Δεν της επέτρεψαν να φωτογραφηθεί σε τζαμί παρόλο που φορούσε μπούρκα (φωτογραφίες)

«Θερμό» επεισόδιο προκάλεσε η Rihanna στο Αμπού Ντάμπι, καθώς η απόφασή της να φωτογραφηθεί σε τζαμί ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων!

«Θερμό» επεισόδιο προκάλεσε η Rihanna στο Αμπού Ντάμπι, καθώς η απόφασή της να φωτογραφηθεί σε τζαμί ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων!

 rihanna2.jpg

 Ντυμένη με ολόσωμη μαύρη φόρμα που παρέπεμπε σε ισλαμική μαντήλα, η 25χρονη σταρ «γέμισε» το Σαββατοκύριακο τα social media με φωτογραφίες έξω από το τζαμί Sheikh Zayed, το μεγαλύτερο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αναφέρει το star.gr.

 rihanna1.jpg

 

Αν και δεν αναφέρουν το όνομα της Rihanna, οι υπεύθυνοι του τζαμιού έκαναν γνωστό πως σημειώθηκε επεισόδιο με τραγουδίστρια, μετά από «συμπεριφορά που παραβιάζει τις ηθικές αξίες και άλλους κανονισμούς για την επίσκεψη σε ένα τζαμί, όπως για παράδειγμα η λήψη ακατάλληλων φωτογραφιών, οι πόζες που δεν ταιριάζουν σε ιερό χώρο, η κατανάλωση φαγητού και η πρόκληση φασαρίας».

 rihanna5.jpg

 Μέχρι στιγμής, η τραγουδίστρια δεν έχει απαντήσει δημόσια στην ανακοίνωση, ωστόσο, πολλοί followers της στο Twitter επέκριναν τις πόζες έξω από τον τόπο λατρείας των Μουσουλμάνων κι ας μην ήταν τόσο... hot σαν αυτές στις οποίες μας έχει συνηθίσει!

rihanna.jpg



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ