Αυτά είναι τα 5 τοπ style trends των διασήμων

Δείτε ποια trends κυριάρχησαν για το 2018. 

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας του 2018 τις οποίες ακολουθούν όλες οι διασημότητες αποκάλυψε η ιστοσελίδα μόδας Lyst.

Εκεί αναλύθηκαν τα νέα trends που φόρεσαν οι διάσημοι αστέρες του Hollywood και προέκυψαν τα 5 τοπ στυλ της χρονιάς.

Ανάμεσα σε αυτά είναι τα κοστούμια, τα bandage φορέματα, οι nude αποχρώσεις καθώς και τα ποδηλατικά κολάν.

Οι πέντε λοιπόν κορυφαίες τάσεις σύμφωνα με την Daily Mail έχουν αποκαλυφθεί και, αναμφισβήτητα, η Δούκισσα του Sussex, Μέγκαν Μαρκλ είχε μεγάλο αντίκτυπο στην μόδα.

Σύμφωνα με την λίστα του Lyst, τα κοστούμια ήταν μια από τις πιο μεγάλες τάσεις του 2018. Φυσικά η Δούκισσα του Sussex τα τίμησε δεόντως. Το ίδιο έκανε και η Blake Lively η οποία έκανε δυνατές εμφανίσεις μέσα στο 2018 με ανδρόγυνο στυλ.

Εν τω μεταξύ, από την άλλη κυριάρχησαν πολύ οι nude αποχρώσεις, βλ. Rosie Huntington-Whiteley και αδελφές Hadid, όπως και τα bandage φορέματα δηλαδή τα πολύ κολλητά.

Μια άλλη τάση που ήταν πολύ στην μόδα για το 2018 ήταν τα ποδηλατικά κολάν και είδαμε την Κendall Jenner σε πολλές της εμφανίσεις να τα φοράει. Έτσι επέστρεψε μια ακόμα νοσταλγική τάση από τη δεκαετία του ‘80, την οποία είχε φορέσει η Πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Τέλος εντυπωσιακά ήταν και τα outfits των διασήμων με logo prints. Mάλιστα η γνωστή σε όλους τηλεπερσόνα Kylie Jenner κατάφερε να συνδυάσει το print του outfit της με αυτό του καροτσιού της μικρής της κόρης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ