Υποψήφιος με τον Δήμο Ζωγράφου ο Σωκράτης του Power of Love

Είναι κάτι που δεν το περίμενε κανείς, σίγουρα!

Την απόφασή του να ενασχοληθεί με τα κοινά ανακοίνωσε μέσω Instagram ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, τον οποίο γνωρίσαμε από το Power of Love

Ο Σωκράτης ήταν από την αρχή του παιχνιδιού και έμεινε μέχρι τον τελικό, γνωρίζοντας αρκετή δημοφιλία!

Κάτι που φυσικά θέλει να εκμεταλλευτεί για να κερδίσει τους ψηφοφόρους του Δήμου Ζωγράφου μιας και αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: «Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” για τον δήμο Ζωγραφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατεύθυνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια».
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” για τον δήμο Ζωγραφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατεύθυνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια?

A post shared by Sokratis_El (Official) (@sokratis_el_) on

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ