Βίντεο: Ούρλιαξε από τον πόνο ο Λιονέλ Μέσι- Τον μετέφεραν άρον - άρον εκτός γηπέδου

Τον "μάτιασαν" μετά από ένα υπέροχο γκολ

Τον "μάτιασαν" τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.  Ο Λιονέλ Μέσι στο ντέρμπι με την Σεβίλλη τραυματίστηκε σοβαρά στο βραχίονα  και έτσι  ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί των υπηρεσιών του για τις επόμενες τρεις εβδομάδες τουλάχιστον, πράγμα που σημαίνει ότι χάνει το El- Classico, το ντέρμπι με τη Ρεάλ.

 

 

Σύμφωνα με την  ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα,το χτύπημα προκάλεσε στον Αργεντινό κάταγμα του δεξιού βραχίωνα, γεγονός που του βάζει δεδομένα απαγορευτικό για τη συμμετοχή του στο ματς της Τετάρτης, εντός έδρας, με την Ίντερ και φυσικά στο μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο, αυτό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης την 28η Οκτωβρίου στο "Καμπ Νου".

 

 

Ο Μέσι πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο δωδεκάτο λεπτό του αγώνα με την Σεβίλλη  αλλά τέσσερα λεπτά  αργοτέρα το "γούρι" του άλλαξε. Ο Αργεντίνος στη μοναμαχία με τον Βάσκες έπεσε άτσαλα, γύρισε το χέρι του και το Καμπ Νου πάγωσε! Ο Μέσι σφάδαζε από τον πόνο μπροστά στους "παγωμένους" συμπαίκτες του και φυσικά τους θεατές του αγώνα.

 

 

 

 

 

 

Η ιατρική ομάδα  του τοποθέτησε άμεσα ειδικό νάρθηκα. Φυσικά, ο Αργεντίνος αποχώρησε από το ματς και ο Βαλβέρδε δικαίως έμεινε να ανησυχεί καθώς έπονται τόσο σημαντικά παιχνίδια. Ωστόσο ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν προπονητής της "Μπάρτσα" πρσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και το ηθικό των υπόλοιπων παικτών σε υψηλά επίπεδα, δηλώνοντας ότι ο Μέσι σηματοδοτεί το παιχνίδι της Μπάρτσα, ωστόσο η ομάδα καλείται να διατηρήσει το στυλ της και ν' αντιμετωπίσει τη μεγάλη απουσία του:

 

 

 

 

 

 

"Ξέρουμε ποιος είναι ο Μέσι και τι μας δίνει και γνωρίζουμε τι σκέφτεται ο αντίπαλος όταν τον έχει απέναντί του, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Θα προετοιμαστούμε γι' αυτό. Ο Μέσι σηματοδοτεί το παιχνίδι μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το στυλ μας και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά." είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ