Η Πριγκίπισσα Ελένη της Γιουγκοσλαβίας παντρεύτηκε τον κατά 12 χρόνια νεότερο σύντροφό της, Stanislas Fougeron – Το chic νυφικό και όλες οι φώτο του γάμου

O παραμυθένιος γάμος και το υπέροχο νυφικό της Πριγκίπισσας... 

Η Πριγκίπισσα Ελένη της Γιουγκοσλαβίας και ο Stanislas Fougeron αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης στις 15 Σεπτεμβρίου στην εκκλησία Saint Etienne de Janville στο Janville της Γαλλίας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και με πολιτικό γάμο στο Παρίσι στις 12 Μαρτίου, την ημέρα των 55ων γενεθλίων της πριγκίπισσας.  Να σημειωθεί πως η Πριγκίπισσα Ελένη  είχε κάνει άλλον έναν πολιτικό γάμο με τον Thierry Gaubert, με τον οποίο όμως πήρε διαζύγιο. Με τον Thierry Gaubert απέκτησε τρία παιδιά την Milena, τη Nastasia, και τον Leopold.

Η νύφη συνοδεύτηκε στην εκκλησία από τον δίδυμο αδερφό της Πρίγκιπα Serge της Γιουγκοσλαβίας. Στον γάμο παρέστησαν επίσης η μητέρα της Πριγκίπισσας, Maria Pia καθώς και ο ετεροθαλής αδερφός της, πρίγκιπας Michel της Γιουγκοσλαβίας και ο γιος της Leopold. Οι δυο κόρες της δεν πήγαν στον γάμο. 

Η Πριγκίπισσα Ελένη και ο Stanislas θα ζήσουν στο σπίτι του, το Chateau de Villeprevost, στο Tillay-le-Péneux της Γαλλίας, όπου πραγματοποιήθηκε και η δεξίωση του γάμου. Τέλος να σημειώσουμε πως  η Πριγκίπισσα περνάει τον σύζυγό της 12 ολόκληρα χρόνια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ