Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του OPEN με παλιούς & γνώριμους αλλά και καινούργιους

Το πρόγραμμα του OPEN έρχεται για να σας ενημερώσει, να σας ψυχαγωγήσει και να σας κάνει να δείτε την τηλέοραση με άλλο μάτι.

Τί θα βλέπουμε καθημερινά ;

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 05:30 / Η καθημερινή ζωντανή ενημερωτική εκπομπή με τους Αμαλία Κάτζου και Βαγγέλη Γιακουμή

Η Πρώτη ενημέρωση. Η ενημερωτική εκπομπή που προσεγγίζει την ενημέρωση με ανοιχτό μυαλό εστιάζοντας στον τρόπο που οι ειδήσεις επηρεάζουν τον τρόπο ζωής των πολιτών. Ζωντανές συνδέσεις , ανταποκρίσεις από επαρχία και εξωτερικό, ρεπορτάζ και καλεσμένοι  συνθέτουν την πρώτη  ματιά της ημέρας σε επικαιρότητα, νέα για την οικονομία, πολιτική, κοινωνία και τη διεθνή ειδησεογραφία. 


ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 07:00/ Η καθημερινή ζωντανή ενημερωτική εκπομπή με τους Ιορδάνης Χασαπόλπουλο και Γιάννη Σαραντάκο.
 
Ο παλμός της επικαιρότητας με ειδήσεις και ρεπορτάζ , την ώρα που συμβαίνουν τα γεγονότα, καθημερινά δίπλα στον πολίτη. Καλεσμένοι από το χώρο της πολιτικής με σκοπό τον ανοιχτό  διάλογο. Συνδέσεις, παράθυρα στον κόσμο, αλλά και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος για όλους. Όλα όσα συμβαίνουν, όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε, όλα όσα θέλουμε να μάθουμε.

09:45 ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ! / ψυχαγωγική εκπομπή με την Κατερίνα Καινούργιου.

Καθημερινό ψυχαγωγικό show κι όχι ακόμα ένα πρωινό! Η Κατερίνα Καινούργιου με τον σεφ Γιώργος Τσούλη, βάζει «φωτιά» στην κουζίνα,  η καταξιωμένη Βίκυ Παγιατάκη, παρουσιάζει και αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις, η  fashion editor Γεωργία Παντελέ, δίνει απαντήσεις σε όλες τις στυλιστικές σας απορίες,οι αδελφές Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη επιμελούνται το πρώτο life style δελτίο ειδήσεων της ημέρας μέσα στην εκπομπή,και οι Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και Παναγιώτης Ραφαηλίδης αναλύουν τα πάντα. Κι όλα αυτά με τις μουσικές επιλογές  του dj Pitsi ζωντανά! Κι επειδή η ευχή είναι κάθε μέρα να… ευτυχείτε, η Κατερίνα με τη βοήθεια ειδικών αλλά και των συνεργατών της, δίνουν λύσεις στα δικά σας ερωτικά αλλά και ιδιαίτερα «διλήμματα», μέσα από την ομώνυμη ενότητα που έχετε αγαπήσει και επιμελείται ο Γιώργος Μιχαηλίδης.


12:45 TOP STORY/ με τον  Πέτρο Κουσουλό
 
Μέσα σε 60 λεπτά, το θέμα που απασχολεί την κοινωνία εξελίσσεται ζωντανά με όλες τις πτυχές του. Αστυνομικά θέματα, δικαστικές και κοινωνικές ιστορίες, αλλά και αποκαλύψεις. Μια διαδραστική εκπομπή που πρώτη φορά στην τηλεόραση, δείχνει το ρεπορτάζ ενός μεγάλου θέματος τη στιγμή που αυτό συμβαίνει.


14:00 ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ/ με τη Λίνα Δρούγκα
 
Στην καρδιά της ημέρας το πρώτο ολοκληρωμένο δελτίο. Με σοβαρότητα,  νηφαλιότητα και ψύχραιμη ματιά, γρήγορο,  σαφές και περιεκτικό.


15:00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ / με τον Νίκο Μουτσινά
 
Σε ένα πολυμορφικό σκηνικό, με τους τηλεθεατές ζωντανά να αποτελούν κομμάτι της εκπομπής , αλλά και με την παρουσία ζωντανής ορχήστρας που συνοδεύει μελωδικά και ανάλογα με την διάθεση αλλά και τις περιστάσεις ,  σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα! Φυσικά, όλοι οι καλεσμένοι, πέρα από όσα έχουν να …ακούσουν και μάλιστα όχι πίσω από την πλάτη τους, συμμετέχουν σε διασκεδαστικά παιχνίδια στα οποία ωστόσο κερδίζει δώρα το κοινό.


16:45 ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ/  Εκπομπή μαγειρικής με την Αθηναΐδα Νέγκα.
 
Πόσες… σχέσεις μπορούν να χωρέσουν σε μία κουζίνα; Το νέο διασκεδαστικό και γεμάτο κόντρες  μαγειρικό παιχνίδι, έρχεται καθημερινά να σας χορτάσει με ανατροπές στις σχέσεις μεταξύ των παικτών του και να χαρίσει στον νικητή κάθε εβδομάδα, 4.000 ευρώ. 


19:00 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ/  με την Έλλη Στάη
Το δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα έχει κεντρικό ρόλο στην ενημέρωση του πολίτη, με αξιοπιστία, συνέπεια και βαθιά γνώση της ειδησεογραφίας. Η πολυθεματικότητα, η ασύγκριτη τεχνολογία, η ταχύτητα της είδησης  και το έγκυρο δυναμικό των δημοσιογράφων του σταθμού που θα αποτελούν τη δομή του καθημερινού δελτίου.


Το OPEN αγαπάει τη μυθοπλασία- Οι σειρές 
 
-Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Καθημερινή δραματική σειρά του Γιώργου Κυρίτση.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Αντίνοος Αλμπάνης, Μάξιμος Μουμούρης, Αλέκος Συσσοβίτης, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Φιόνα Γεωργιάδη, Βαγγέλης Γερμανός, Θεοδώρα Τζήμου


-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ
Κωμική σειρά σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου και σενάριο Γιώργου Φειδά.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Ματσούκα, Παύλος Χαϊκάλης, Λουκία Παπαδάκη, Άννα Μενενάκου, Ιωάννης Παπαζήσης, Γεράσιμος Γεννατάς

-ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ
Η αστυνομική σειρά σε σκηνοθεσία του Πάνου Κοκκινόπουλου.
ΣΕΝΑΡΙΟ:   Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
 
-CRIMINAL MINDS
Η αστυνομική σειρά αμερικανικής παραγωγής ,με τους πιστούς οπαδούς έρχεται μεσάνυχτα, με δέυτερο επεισόδιο στη 0!:00.
 
Τα Σαββατοκύριακα είναι OPEN
 
05:30 ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ/  με τη Φαίη Μαυραγάνη. 

Η πολιτική, η οικονομία, η διεθνής επικαιρότητα, και οι αγωνίες των πολιτών σε Αθήνα, επαρχία και εξωτερικό. Με ρεπορτάζ που παρουσιάζουν τις πραγματικές ανάγκες από τον ίδιο τον τηλεθεατή και καλεσμένους που θα απαντούν στα ερωτήματα των πολιτών η εκπομπή παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για την επόμενη μέρα.


09:45 ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ/ με τη  Σίσσυ Χρηστίδου και τους Παύλο Σταματόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ελένη Βουλγαράκη, Άννα Πρέλεβιτς
Η πιο διασκεδαστική συντροφιά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Νέα από την εγχώρια και διεθνή showbiz, έρευνες που θα συζητηθούν, μόδα, ιδέες για το σπίτι και τη διακόσμηση, όλες οι τάσεις του σήμερα, καλεσμένοι έτοιμοι για όλα μα κυρίως με χιούμορ και όρεξη για παιχνίδι, συνθέτουν μία εντελώς διαφορετική πρωινή τηλεοπτική πρόταση. Η εκπομπή παρουσιάζει επίσης θέματα που αφορούν στη μητρότητα, την ανατροφή των παιδιών, αλλά και τις σχέσεις, όπως επίσης και συνεντεύξεις με ανθρώπους-πρότυπα, ενώ υπάρχει πάντα και το στίγμα της επικαιρότητας, που παρουσιάζουν έγκυροι δημοσιογράφοι, έξω όμως από τα «κλισέ» της κλασικής παρουσίασης της ειδησεογραφίας. Κι επειδή το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο προκλήσεις για αποδράσεις αλλά και διασκέδαση, η Σίσσυ και η παρέα της, παρουσιάζουν προορισμούς με ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, και προτάσεις για έξοδο! 
 
12:50 OPEN GOAL/  με τον Μανώλη Σφακάκη
Αθλητική εκπομπή ενημερωτικού αλλά και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με έμφαση στο ποδοσφαιρικό θέαμα, που θα περιλαμβάνει ρεπορτάζ από τις μεγάλες ομάδες της Super League, αποκλειστικές συνεντεύξεις Αθλητών, Highlights και δηλώσειςαπό τους αγώνες της Euroleague μπάσκετ, μεγάλα αφιερώματα σε σταρ του αθλητισμού, μόνιμες εβδομαδιαίες στήλες. 
 
 14:00 ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ/ παρουσιάζουν: Ματίνα Παπαδέα, Καμούδη Μαρίτα, Βασίλης Τσεκούρας 
 
14:20 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE/ με τον  Μένιο Φουρθιώτη
Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών, πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όλη η life style επικαιρότητα, αλλά και ανθρώπινες ιστορίες που συγκλονίζουν και συγκινούν. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζει, περιγράφει και σχολιάζει όλες τις εκφάνσεις τις ζωής. Μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη η Νανά Παλαιτσάκη, η Νάνσυ Νικολαΐδου, η Μάρτζυ Λαζάρου, η Έλενα Πολυκάρπου, η Βιβή Παπουτσάκη και ο Βασίλης Σίμος.
 

Οι εκπλήξεις, οι προτάσεις και τα νέα πρότζεκτ δεν σταματούν ποτέ. ΜΕτά την έναρξη του προγράμματς στις 25 Οκτωβρίου, αναμένονται καινούριες εκπομπές και σειρές.0

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ