Η πρώην εστεμμένη Σταρ Ελλάς, Ανθή Πριοβόλου, μίλησε για τη δολοφονία του γιου της: «Ήμουν σαν νεκρή» (Βίντεο)

Πού βρήκε τη δύναμη για να συνεχίσει τη ζωή της.

Η Ανθή Πριοβόλου στέφθηκε ως η ωραιότερη Ελληνίδα πριν από περίπου 20 χρόνια, αλλά όπως είπε κι αυτή η ζωή της είναι για βιβλίο.

Τα πάντα άλλαξαν στη ζωή της όταν ο γιος της, Ακρίτας, δολοφονήθηκε σε μια συμπλοκή στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν σαν νεκρή. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ήταν ή πάρε με ή δώσε μου αιτία για να ζω. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε ζωή. Τον Ακρίτα τον λάτρεψα! Η οικογένειά μου ήταν ο Ακρίτας. Όταν τον έχασα, ήμουν σε έναν καναπέ και οι γάτες κοιμόντουσαν πάνω μου. Σκεφτόμουν την αυτοκτονία. Δεν πήγα σε ψυχολόγο, δεν πήρα χάπια. Ο Ακρίτας με είχε προετοιμάσει… Η εκκλησία με βοήθησε».

Στη συνέχεια, μίλησε και για τις δικαστικές διαμάχες που είχε με τον εκλιπόντα σύζυγό της και βουλευτή, Ιπποκράτη Σαββούρα: «Η ζωή μου είναι για βιβλίο. Όταν τα σκέφτομαι, τρομάζω γιατί πολλά πράγματα είχαν κίνδυνο. Και όμως τα έζησα. Η επιλογή μου να μείνω στην Ελλάδα και να παλέψω στα δικαστήρια που μου έκανε (σ.σ. ο Ιπποκράτης Σαββούρας) ήταν τελικά εις βάρος μου. Όταν κάποιος θέλει να σε εξοντώσει, σε κυνηγάει δικαστικώς. Έπρεπε να τον πάρω τον γιο μου και να φύγω. Το ότι έμεινα στην Ελλάδα ήταν λάθος. Είχα ένα διαρκές κυνηγητό γιατί δεν ήμασταν μαζί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ