Τα άστρα επιτάσσουν ρομαντισμό, συναισθηματισμό και εξομολογήσεις καρδιάς - Ποια ζώδια θα ερωτευτούν

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Ρομαντισμός, συναίσθημα και εξομολογήσεις καρδιάς θα έχουν τα ζώδια της Γης και του Νερού του δεύτερου δεκαημέρου, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα.

Οι σταθεροί, ωστόσο, του δεύτερου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξουν στις επαφές τους και στις μετακινήσεις τους, για τυχόν λάθη παρορμητικά και εντάσεις λόγω εγωισμού με το τετράγωνο Ερμή-Άρη.

Αναλυτικά:

Κριός: Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Εάν νιώθετε κουρασμένοι η απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Ταύρος: Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύσετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο.

Δίδυμοι: Μην αφήσετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται. Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας.

Καρκίνος: Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Πλησιάστε έναν καλό σας φίλο με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον.

Λέων: Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα που δεν γνωρίζετε καλά.

Παρθένος: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Βελτιώστε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και απαιτήστε κάτι καλύτερο γιατί το αξίζετε.

Ζυγός: Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, που σας έχει ανάγκη. Φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές σας προσπάθειες.

Σκορπιός: Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν. Προτιμήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε από το να χαλάτε τη διάθεσή σας για τον οποιοδήποτε.

Τοξότης: Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και στενοχωριέστε χωρίς λόγο. Αξιοποιήστε -σύμφωνα με το oroskopos.gr- την κοινωνικότητά σας, για να έχετε καλύτερη εξέλιξη στον επαγγελματικό σας τομέα.

Αιγόκερως: Δώστε λύσεις σε προβλήματα που σας φαίνονται αξεπέραστα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Εάν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού σας φίλου.

Υδροχόος: Με περισσότερη μεθοδικότητα και οργάνωση, θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν μορφή. Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν.

Ιχθείς: Βάλτε νέες γερές βάσεις στη ζωή σας, ώστε να είναι ικανές να αντέξουν τις οποιεσδήποτε ανατροπές. Παράλληλα φροντίστε η ελευθερία που θέλετε να έχετε να μην παραπαίει ανάμεσα στην αναρχία και την αναβλητικότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ