Αποκλ.: Μέσα στο δημιούργημά τους, το Πάρκο των Ελλήνων στην Οδησσό, μου μιλούν ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μπούμπουρα κι οι γιοι του (Φωτό & Βίντεο)

Ιστορική στιγμή.

To Πάρκο των Ελλήνων είναι γεγονός, στην Οδησσό, και τα μεγαλοπρεπή εγκαίνιά του έγιναν πριν από λίγο καιρό.

Το έργο αποτελούσε όραμα και πρωτοβουλία του Ιδρύματος «Παντελής Μπούμπουρας» και πήρε και σάρκα και όστα σε μία πόλη της Ουκρανίας, η οποία συνδέεται άρρηκτα με την Ελλάδα και την ιστορία.

Συνάντησα, λοιπόν, τον κ. Παντελή Μπούμπουρα, μέσα στο δημιούργημά του, και -αποκλειστικά- μου μίλησε με συγκίνηση γι' αυτό.

Επίσης, ο Βασίλης Μπούμπουρας, αντιπρόεδρος του ιδρύματος και CEO της κατασκευαστικής εταιρείας, GEFEST, δήλωσε «υπερήφανος ως γιος του, ως Έλληνας, αλλά και ως ένας νέος άνθρωπος που βλέπει ότι υπάρχουν τέτοιοι σπουδαίοι ευεργέτες, ακόμη και στην σημερινή εποχή».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο Εθνικός μας ύμνος τωρα στην Οδησσό : η καρδιά της Ελλάδας εδώ στην πόλη που οδήγησε στη νεώτερη Ελλάδα εδώ που η Φιλική Εταιρεία ξεκίνησε τον αγώνα γιά την Επανάσταση του 1821 - το Ελληνικό Πάρκο είναι πραγματικότητα με χορηγία ενός σύγχρονου Ελληνα ευεργέτη του Παντελή Μπούμπουρα απο τη Λήμνο και του γιού του Βασίλη που ηγήθηκε των εργασιών γιά την δημιουργία του Ελληνικού Πάρκου Στα χνάρια του Μαρασλή Δημάρχου για 16 χρόνια στην Οδησσό Χειροκρότημα @spyrosboubouras @boubourasvasilis @giannisvitsas ??#odessa #boumbourasfoundation #boumbouras #madeingreece#madeingreecenews#nationalanthem#greeknationalanthem#happyday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) στις

 

Τέλος, ο Σπύρος Μπούμπουρας ζει στη Λήμνο και δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού, αφού είναι πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ «Ήφαιστος» που αγωνίζεται στην Basket League.

(Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show του κειμένου.)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ