Νικόλ Κίντμαν: «Ήμουν νέα και όμορφη, ευτυχώς παντρεύτηκα τον Τομ Κρουζ και γλίτωσα από τη σεξουαλική παρενόχληση» (Φωτό)

«Παντρεύτηκα από αγάπη» τονίζει μεταξύ άλλων.

Η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον Τομ Κρουζ, το 1990, την έσωσε από τη σεξουαλική παρενόχληση.

«Το ότι ήμουν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ στα 22 είναι κάτι που ποτέ δεν ήμουν πρόθυμη να συζητήσω, επειδή τώρα είμαι παντρεμένη με τον άντρα, ο οποίος είναι η μεγάλη μου αγάπη (σ.σ. Κιθ Έρμπαν) και μοιάζει σχεδόν ασέβεια» αναφέρει η ηθοποιός σε άρθρο της στο περιοδικό «New York Magazine».

Η Νικόλ Κίντμαν πρόσθεσε: «Παντρεύτηκα πολύ νέα, αλλά σίγουρα για μένα δεν ήταν δύναμη- ήταν προστασία. Παντρεύτηκα από αγάπη αλλά ο γάμος μου με έναν εξαιρετικά ισχυρό άντρα με κράτησε μακριά από την σεξουαλική παρενόχληση. Δούλευα, αλλά και πάλι ήμουν πολύ προστατευμένη».

Δεν παρέλειψε, φυσικά, να αναφερθεί και στο κίνημα #MeToo, υποστηρίζοντας: «Εννοείται πως είχα στιγμές #MeToo- από τότε που ήμουν! Θέλω όμως να τις εκθέσω σε ένα άρθρο; Όχι. Προέρχονται από το εργασιακό μου περιβάλλον; Οπωσδήποτε. Είμαι ανοιχτή και σκληρή. Θέλω να κρατάω τις εμπειρίες και τα συναισθήματά μου για μένα, και δεν μιλάω μόνο για την σεξουαλική παρενόχληση. Αναφέρομαι και στην απώλεια, τον θάνατο, όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή».

Η Νικόλ Κίντμαν έμεινε παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ για περίπου μια δεκαετία κι υιοθέτησαν δύο παιδιά, την Ιζαμπέλα Τζέιν και τον Κόνορ Άντονι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ