Τι είπε η Μελάνια οn camera όταν την ρώτησαν για τις «απιστίες» του Τράμπ - Βίντεο

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ διαβεβαίωσε ότι έχει «άλλα πράγματα» στο μυαλό της από τις «εικασίες» σχετικά με τις υποτιθέμενες απιστίες του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Όπως ήταν αναμενόμενο η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ ρωτήθηκε για τις «αταξίες» του Αμερικανού προέδρου και τη δημοσιότητα που αυτές έχουν πάρει από τη στιγμή που βρέθηκε στο Λευκό Οίκο απαντώντας ότι «έχω αρκετά σημαντικότερα πράγματα να κάνω».

«Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι αρέσκονται στο να κάνουν υποθέσεις και τα μέσα ενημέρωσης αγαπούν να κάνουν το ίδιο για το γάμο μας και να ανακυκλώνουν τα κουτσομπολιά. Αλλά καταλαβαίνω ότι τα κουτσομπολιά φέρνουν πωλήσεις για περιοδικά και εφημερίδα και δυστυχώς ζούμε σε αυτό τον κόσμο σήμερα» σχολίασε η Μελάνια.

Ο δημοσιογράφος του ABC επέμεινε: «τον αγαπάτε τον σύζυγό σας;». «Ναι, είμαστε καλά, ναι» ήταν η απάντηση της Μελάνια στη σειρά αυτή των ερωτήσεων στην οποία ήταν εμφανής η ενόχλησή της.

Στην ερώτηση αν οι ιστορίες με τη Στόρμι Ντάνιελς και τις άλλες «αταξίες» του Τραμπ έχουν επηρεάσει το γάμο τους, η Μελάνια απάντησε ότι «δεν με απασχολούν (σ.σ. αυτές οι ιστορίες). Είμαι μητέρα και πρώτη κυρία και έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να σκεφτώ και να κάνω».

«Οι φήμες σας έχουν πληγώσει;» ρώτησε ο δημοσιογράφος με την κυρία Τραμπ αρχικά να κάνει μια παύση και στη συνέχεια να απαντά «ο κόσμος των ΜΜΕ κάνει υποθέσεις. Ναι, ασφαλώς δεν ήταν πάντα ευχάριστα. Αλλά ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος, τι είναι αλήθει και τι ψέματα».

Η Μελάνια εκφράζει τη διαφωνία της με ορισμένες από τις αναρτήσεις του Τραμπ στο Twitter. «Δεν συμφωνώ πάντα με ό,τι αναρτά. Αλλά οι πράξεις του είναι οι πράξεις του. Εγώ θα είμαι πάντα μαζί του με κριτική διάθεση. Και όσοι κάνουν cyber bullying δεν θα με σταματήσουν από το να κάνω ό,τι είναι σωστό για να βοηθήσω τα παιδιά και τις επόμενες γενίες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ