Σάκης Τανιμανίδης: Το δεύτερο σπίτι του και ο μεγάλος του φόβος (Φωτό)

Αυτό δεν το περιμέναμε με τίποτα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης μετρά πολλά ταξιδιωτικά μίλια. Ξεκινώντας από το World Party, συνεχίζοντας με το Survivor, αλλά και με προσωπικά ταξίδια μιας και λατρεύει να γνωρίζει νέες χώρες και πολιτισμούς!

Έτσι λοιπόν είναι λογικό να θεωρεί τα αεροπλάνα ως δεύτερο σπίτι του, αφού είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι.

Παρόλαυτα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως είχε υψοφοβία, κάτι που όχι μόνο ξεπέρασε, αλλά πλέον απολαμβάνει και extreme sports από μεγάλα ύψη!

«Το 2ο σπιτι μου...τα αεροπλανα! ✈️ Comment αν φοβασαι τα αεροπλανα (εγω εχω υψοφοβια btw!☺️) Φιλικη συμβουλη: Ο φοβος για το αεροπλανο δεν φευγει, δεν εξαφανιζεται. Ξεπερνιεται ομως αν απλα σκεφτεις οτι πρεπει να «τον κερδισεις»! Θα ξερεις οτι θα ειναι εκει, αλλα εσυ θα πεταξεις, θα κοιταξεις τον φοβο στα ματια, θα τον αντιμετωπισεις, και θα πας το ταξιδι ? που παντα ονειρευοσουν! ? 
Σκεψου το σαν ενα μεγαλο βαρος ??‍♀️ στο γυμναστηριο...οσο και να το σκεφτεσαι, το βαρος δε θα φυγει ουτε θα γινει πιο ελαφρυ...αν ομως ζοριστεις στο τελος θα το σηκωσεις!» έγραψε στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το 2ο σπιτι μου...τα αεροπλανα!  Comment αν φοβασαι τα αεροπλανα (εγω εχω υψοφοβια btw!) Φιλικη συμβουλη: Ο φοβος για το αεροπλανο δεν φευγει, δεν εξαφανιζεται. Ξεπερνιεται ομως αν απλα σκεφτεις οτι πρεπει να «τον κερδισεις»! Θα ξερεις οτι θα ειναι εκει, αλλα εσυ θα πεταξεις, θα κοιταξεις τον φοβο στα ματια, θα τον αντιμετωπισεις, και θα πας το ταξιδι που παντα ονειρευοσουν! Σκεψου το σαν ενα μεγαλο βαρος στο γυμναστηριο...οσο και να το σκεφτεσαι, το βαρος δε θα φυγει ουτε θα γινει πιο ελαφρυ...αν ομως ζοριστεις στο τελος θα το σηκωσεις! #flyaway #faceyourfear and #travel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ