O Γιώργοs Μαυρίδης οργισμένος για δήθεν «κόψιμο» της εκπομπής του – Πληρωμένοι δημοσιογράφοι πανελίστες με κράζουν

Ξέσπασε ο παρουσιαστής.

Την δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης στα σενάρια που ήθελαν να κόβεται η εκπομπή του, στον ΑΝΤ1, «Beat Buzzer».

Ο παρουσιαστής ανέβασε χθες (11/10) μια φωτογραφία με την αγαπημένη του Μόλυ στο Instagram, από την Θεσσαλονίκη όπου απολάμβανε τον καφέ του. 

Στα σχόλια ένας follower τον ρώτησε αν ίσχυουν όσα λέγοντα περί κοψίματος της εκπομπής του και τότε ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε:

«Φίλε μου η εκπομπή δεν θα κοπεί ούτε τώρα ούτε ποτέ, θα τελειώσει κανονικά το Δεκέμβριο, όπως έχει προγραμματιστεί. Απλά όπως κάθε φορά που κάνω μία προσπάθεια με μία εκπομπή, βγαίνουν όλοι μαζί ενωμένοι, από πανελίστες μέχρι πληρωμένους δημοσιογράφους και με κράζουν, μιλάνε άσχημα και στο τέλος βγάζουν και μία ιστορία. Οτι κόβομαι ή πάω πάτο κτλ. Έχω πολλά παραδείγματα να σου δώσω, όπως π.χ ότι ο «Δρόμος» τελείωσε με 20% μέσο όρο τηλεθέασης τις Κυριακές το απόγευμα, αλλά ο κόσμος την θυμάται ως αποτυχημένη. Τώρα πάλι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με το Beat Buzzer. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ», έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πίνουμε το καφεδάκι μας και συζητάμε για δουλειά.. ✌️?#φραπέ #spon #tattooligans #molly #thessaloniki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ