Η Shanina Sayk με λεοπάρ σορτσάκι κι η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου έκαναν τα αγάλματα να «κοκκινίσουν»

Έγιναν πάλι το κέντρο της προσοχής και έδειχναν να το απολαμβάνουν

Στο ιερό νησί του Απόλλωνα μεταφέρθηκαν τα γυρίσματα της βρετανικής κομεντί χολλυγουντιανών προδιαγραφών με τίτλο Greed (Απληστία στα ελληνικά), η οποία γυρίζεται αυτή την εποχή στο νησί των Ανέμων.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εξασφάλισε πλάνα από τα γυρίσματα στην Δήλο όπου η Αυστραλέζα ηθοποιός Isla Fisher και το σούπερ μόντελ Shanina Shaik που κάνει ντεμπούτο στην μικρή οθόνη, έκλεψαν την παράσταση.

H 42χρονη πρωταγωνίστρια του Ψωνίζω Άρα Υπάρχω που στο Greed υποδύεται την γυναίκα ενός δισεκατομμυριούχου, τράβηξε τα βλέμματα φορώντας ένα τεράστιο καπέλο για τον ήλιο, μαύρο μαγιώ, καφτάνι με πολύχρωμες λεπτομέρειες και παπούτσια πλατφόρμες.

Από την άλλη, η 27χρονη κουκλάρα Shanina Shaik με τα ατέλειωτα πόδια, εμφανίστηκε με λεοπάρ σορτσάκι και μαύρη εξώπλατη μπλούζα που συνδύασε με σανδάλια. Τα δύο κορίτσια φαίνεται ότι έχουν δέσει μεταξύ τους και κάνουν καλή παρέα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η Fisher χωρίς ίχνος βεντετισμού εξηγεί κάποιες λεπτομέρειες στην Shaik που κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην μικρή οθόνη. Κεντρικός ρωταγωνιστής είναι ο Βρετανός ηθοποιός Steve Coogan, ο οποίος υποδύεται τον κροίσο ναρκισσιστή σύζυγο της Fisher και για τις ανάγκες του ρόλου του εμφανίστηκε με λευκό λινό πουκάμισο, σιελ βερμούδα, μπλε μοκασίνια και ασημένιο ρολόι! Να πούμε ότι η κυκλοφορία της ταινίας που σκηνοθετεί ο Micheal Winterbottom, δεν έχει μέχρι στιγμής ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ