Ετεοκλής Παύλου: «Με πυροβόλησε κι έτσι έχασα το πόδι μου - Ο έρωτάς μου για την Ελένη Χατζίδου» (Φωτό & Βίντεο)

«Είναι τρομερή εικόνα, δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου» λέει για τον πυροβολισμό που δέχθηκε.

Ο Ετεοκλής Παύλου συγκλόνισε με τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», καθώς αναφέρθηκε στον πυροβολισμό που δέχθηκε και του στοίχισε το δεξί του πόδι αλλά και στον έρωτά του για την Ελένη Χατζίδου.

Σχετικά με το πώς οδηγήθηκε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του, ο Ετεοκλής Παύλου είπε: «Εγώ δούλευα σε ένα άλλο μαγαζί, ήταν γύρω στις 6 το πρωί και ήμουν με το αφεντικό. Τον πήραν τηλέφωνο ότι στο άλλο μαγαζί, στο Παγκράτι, έχουν μαζευτεί 15-20 άτομα και είναι έτοιμα να τσακωθούν. Πήγαν τρία περιπολικά εκεί και πήγαμε κι εμείς. Πήγαμε, συναντήσουμε και τους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να μπουν και περίμεναν ενισχύσεις γιατί ήταν πολλά τα άτομα μέσα. Μάθαμε ότι μια παρέα ήταν φίλων του Ολυμπιακού και η άλλη του Παναθηναϊκού. Η μία παρέα βγήκε έξω, η άλλη δεν ήθελε να βγει, φώναζαν, έβριζαν. Βγαίνοντας προς τα έξω υπήρχε συνωστισμός, σκοντάφτω εγώ μαζί με κάποια παιδιά παραδίπλα μου που είδα ότι πέσανε, δεν έγινε κάτι σοβαρό όμως. Σπρωχτήκαμε, υπήρχε μια βαβούρα, επειδή ήμασταν πολλά άτομα και ήταν στενός ο χώρος, αλλά δεν έγινε κάτι. Δεν υπήρξαν κλωτσιές, μπουνιές, δεν έγινε κάτι σοβαρό. Κι ενώ έχω πέσει κάτω, στην προσπάθειά μου να σηκωθώ, είμαι γονατιστός στην ουσία, κοιτάω προς τα αριστερά και βλέπω έναν άνθρωπο να βγάζει ένα πιστόλι από μπροστά, να με σημαδεύει με τα δύο χέρια, χωρίς καμία αφορμή, και να με πυροβολεί. Είναι τρομερή εικόνα, δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Και μόνο που την περιγράφω είναι κάτι τρομερό!».

«Με αυτή τη γυναίκα θέλω να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου»

Ο Ετεοκλής Παύλου αναφέρθηκε και στη σχέση του με την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, με την οποία ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά, λέγοντας πως με αυτή θα ήθελε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Άλλωστε, όπως είχε τονίσει και σε παλαιότερη συνέντευξή του στο protothema.gr, «δεν γίνεται γυναίκα να έχει πιο ωραίο σώμα από της Ελένης».

Ο Ετεοκλής Παύλου πρόσθεσε: «Σημασία δεν έχει πόσο καιρό είμαστε μαζί αλλά πόσο καιρό θα είμαστε μαζί από δω και πέρα. Την Ελένη την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και μόλις την είδα, είπα ότι με αυτή η γυναίκα θέλω να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της. Δεν πίστευα ότι υπήρχαν γυναίκες πάνω στη γη σαν την Ελένη Χατζίδου. Ζηλεύω με τον ωραίο τρόπο. Την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ότι μπορώ για να είναι ευτυχισμένη μαζί μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ