Ο γιος του βασιλιά των σούπερ μάρκετ στη Βραζιλίας χτύπησε άγρια το κορίτσι του - Εκείνη διάσημη σταρ του Instagram έκανε αναρτήσεις

Απίστευτο περιστατικό.

Ο δισεκατομμυριούχος Erick Bretz, αθλητής του motocross και με γονείς τους ιδιοκτήτες της μεγαλύτερης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Βραζιλίας κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της κοπέλας του.

Πρόκειται για την Μελίσα Γκεντζ, μια 22χρονη φοιτήτρια στην Φλόριντα που είναι διάσημη στον κόσμο του Instagram και η οποία ανέβασε στον λογαριασμό της την αποκρουστική εικόνα με το σημαδεμένο μάτι της από τα χτυπήματα του συντρόφου της.

Στη λεζάντα έγραψε:

«Οπως ξέρετε, έχουμε όλοι μια πλευρά στο πρόσωπό μας που αγαπάμε περισσότερο. Εγώ αγαπώ περισσότερο το αριστερό προφίλ μου. Δυστυχώς, είναι το προφίλ που έχει πολλά ίχνη που οφείλονται σε βία. Σήμερα είναι η μοναδική ημέρα που ένιωσα την ανάγκη να μη βάλω μάσκαρα και μέηκ απ στο πρόσωπό μου ... Δεν θέλω πια να κρύψω τα σημάδια που μιλούν για την ιστορία μου, γιατί ΚΑΜΜΙΑ γυναίκα δεν θα έπρεπε να νιώθει ντροπή ή ενοχή όταν πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας»

Σύμφωνα με το People ο 25χρονος έπαθε κρίση ζήλιας και είχε καταναλώσει χάπια για την αϋπνία μαζί με αλκοόλ. Κάποια στιγμή πήρε το κινητό της κοπέλας του, αυτή τον έσπρωξε και εκείνος απάντησε με βίαια χτυπήματα.

Το περιστατικό συνέβη 3 μέρες πριν την ανάρτηση της κοπέλας, στο πολυτελές διαμέρισμά τους, στην Τάμτα της Φλόριντα.

Ο ύποπτος συνελήφθη στις 23 Σεπτεμβρίου για ενδοοικογενειακή βία, ενώ προσπάθησε και να στραγγαλίσει τη φίλη του, στο μπάνιο.

Ο θυρωρός της πολυκατοικίας κάλεσε την αστυνομία, αλλά ο δράστης είχε διαφύγει από το διαμέρισμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ