Ninemia Stay and Play: Παράδεισος για τις διακοπές της οικογένειας στο Καρπενήσι: 5 σπιτάκια, 8 στρέμματα, παιδικές χαρές, φάρμα με ζώα

Λίγο πιο έξω από την πόλη του Καρπενησίου, στην περιοχή Ποταμιά Βουτύρου, μέσα σε ένα καταπράσινο λιβάδι στην κοιλάδα του Καρπενησιώτη ποταμού, βρίσκεται το συγκρότημα παραδοσιακών κατοικιών «Νηνεμία – Ninemia Stay and Play».

Είναι ένα μικρός παράδεισος για μικρούς και μεγάλους, λάτρεις της φύσης και του αγροτουρισμού, ένας ιδανικός προορισμός για αυθεντικές οικογενειακές διακοπές. 

Με θέα τις τρεις ψηλότερες κορυφές και δίπλα στο δάσος, στο Ninemia υπάρχουν πέντε παραδοσιακές κατοικίες, ανεξάρτητες μεταξύ τους. Καθεμία από αυτές έχει διαφορετική αρχιτεκτονική, όπως και διακόσμηση, δίνοντας πολλές επιλογές στους επισκέπτες.

Ο παραδοσιακός ξενώνας «Νηνεμία» είναι ο παράδεισος των διακοπών για οικογένειες με μικρά παιδιά, αφού υπάρχει χώρος υποδοχής, καφετέρια και μικρός παιδότοπος.

Εκτός αυτών, μιλάμε για ένα κτήμα 8 στρεμμάτων, στρωμένο με γκαζόν. Το φυσικό σκηνικό συμπληρώνει μια λίμνη με χρυσόψαρα, 2 παιδικές χαρές μια για παιδιά κάτω των 3 ετών και μία για μεγαλύτερα παιδιά. Υπάρχει εναέριο πέρασμα flying fox για ηλικίες από 4-10 ετών. Επίσης θα βρείτε score 4,τραμπολίνο, ποδήλατα για μικρούς και μεγάλους, 2 εγκαταστάσεις ΒΒQ για πολλούς χρήστες, ξυλόφουρνο για τους λάτρεις της παράδοσης και άνετο parking.

Επίσης έχετε την δυνατότητα να παίξετε πινγκ-πονγκ, ποδοσφαιράκι, μπάσκετ, ή ακόμα να κάνετε jogging, περίπατο ή ποδήλατο στον διάδρομο που βρίσκεται περιμετρικά του κτήματος. Σε αυτή την περιμετρική διαδρομή ένα μικρό αυτοσχέδιο τρενάκι κάνει βόλτες τα παιδάκια για να απολαύσουν διασκεδαστικά το τοπίο.

Τις εντυπώσεις των μικρών και των μεγάλων επισκεπτών κλέβει η φάρμα, η οποία, όπως υποστηρίζουν και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, «είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της αγροτικής οικογένειας όπως την θυμόμαστε από την εποχή των παππούδων μας και περιλαμβάνει τoν σκυλo μας τις γάτες μας που είναι αξιαγάπητες και χρήσιμες, μικρά φτερωτά ζώα, όπως κότες, πάπιες, φραγκόκοτες, ορτύκια, αλλά και κουνελάκια, προβατάκια καθώς και αλογάκια, ένα Ελληνικό Πίνδου για τις αγροτικές εργασίες και πόνυ για τα μικρά παιδιά».

Η περιοχή προσφέρει πολλές διαφορετικές δραστηριότητες ανάλογα με την εποχή όπως ιππασία, ορειβασία, trekking, rafting, με έμπειρους οδηγούς αλλά και σκι στο Βελούχι.

Το σίγουρο είναι ότι οι διακοπές σας στο «Νηνεμία – Ninemia Stay and Play» θα σας ταξιδέψουν στην παράδοση και σε ένα φυσικό περιβάλλον, μακριά απο τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και το γκρίζο της πόλης.

Είναι ένας προορισμός που θα τον ευχαριστηθούν μικροί – μεγάλοι και θα σας χαρίσει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας. Θα σας φέρει κοντά στη φύση, τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τα ζωάκια της φάρμας, ενώ θα γνωρίσουν πως είναι και η ζωή στο αγρόκτημα.

Σε όλα αυτά προσθέστε και το Newton Park, το πρώτο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό παρκο στην Ευρυτανία, που προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων και παιχνιδιών για όλους.

Νηνεμία – Ninemia Stay and Play

7ο χλμ Εθνικής οδού Καρπενησίου – Προυσού, Καρπενήσι, Ευρυτανία
Τηλ.: 2237024614 Κιν.: 6944841493
Email: info@ninemia.gr
Facebook: @ninemiahotel
Instagram: @ninemiahotel

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Made In Greece στις 9/10.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ