Η πανύψηλη Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έλαμψε στο δείπνο με την Μπριζίτ και τον Εμανουέλ Μακρόν (Φωτό)

Δραστηριοποιείται όσον αφορά την ευαισθητοποίηση των Μονεγάσκων στην ασφάλεια της οδήγησης.

Η ωραιότατη Πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλίν έλαμψε με την παρουσία της στο Παρίσι.

Η πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης και Ολυμπιονίκης έχει αφιερώσει μέρος των δραστηριοτήτων της στην ευαισθητοποίηση του κοινού και κυρίως των μικρών παιδιών για την ασφάλεια στη θάλασσα και οπουδήποτε κολυμπούν.

Τελευταία, όμως, άρχισε μια νέα δράση για την προστασία, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των Μονεγάσκων στην ασφάλεια της οδήγησης.

Με αυτή την αφορμή και αφού παρακολούθησε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας την κολεξιόν της αγαπημένης της ελβετικής μάρκας Akris, επισκέφθηκε στο δημαρχείο της γαλλικής πρωτεύουσας τη δήμαρχο Αν Ινταλγκό.

Εκεί μίλησε και με άλλους εκπροσώπους και φορείς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου για τα αποτελέσματα της 7ης Διεθνούς Συνάντησης που διεξαγόταν παράλληλα με την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και στην Place de la Concorde για τη «FIA High Level Panel for Road Safety».

Στη συνέχεια, η όμορφη και δραστήρια Πριγκίπισσα συνέφαγε σε επίσημο δείπνο με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ ενώ παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. 

Το δείπνο έγινε μέσα στο πολυτελές Προεδρικό Μέγαρο Elysèe και οι φωτογραφίες που βλέπετε κυκλοφόρησαν από το Facebook και την επίσημη σελίδα του Πριγκιπάτου του Μονακό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ