Ο Μάθιου ΜακΚόναχι στην πρεμιέρα της νέας σεζόν του BUZZ στην COSMOTE TV

Τον Μάθιου ΜακΚόναχι φιλοξενεί το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής BUZZ της COSMOTE TV, με τον Γιώργο Σατσίδη, που επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων την Κυριακή 7/10, στις 20:30 στο COSMOTE CINEMA 1HD.

Και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η εκπομπή –που μεταδίδεται από τις ΗΠΑ- θα μας μεταφέρει όλα τα νέα από τον χώρο του σινεμά, της τηλεόρασης και της διεθνούς showbiz, με πλούσιο ρεπορτάζ από δημοφιλείς σειρές και ταινίες, καθώς και με συνεντεύξεις διάσημων σταρ του Χόλυγουντ. 

Στην πρώτη εκπομπή του BUZZ, ο Γιώργος Σατσίδης ταξιδεύει στο Τορόντο του Καναδά για να συναντήσει τον βραβευμένο με OSCAR® ηθοποιό, Μάθιου ΜακΚόναχι, με αφορμή τη νέα του ταινία White Boy Rick.

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει για την πορεία της καριέρας του, μετά την κατάκτηση του OSCAR Α' Ανδρικού ρόλου για τη δραματική ταινία «Dallas Buyers Club», τις θυσίες που απαιτούνται, την αξία της οικογένειας, αλλά και τη μοναδική τύχη που νιώθει να επιλέγει πλέον εκείνος τους ρόλους του. 

Με αφορμή τις νέες ταινίες, σειρές, αλλά και τις εκπομπές που έρχονται τον Οκτώβριο, το BUZZ και ο Γιώργος Σατσίδης έχουν εξασφαλίσει ξεχωριστές συνεντεύξεις διάσημων ηθοποιών: με την Lady Gaga και τον Bradley Cooper για την πρεμιέρα της ταινίας τους «A Star is Born» (14/10, 20.30, COSMOTE CINEMA 1HD), με τον Ryan Gosling για τη νέα του ταινία «Πρώτος Άνθρωπος» (First Man), (21/10, 20.30, COSMOTE CINEMA 1HD), καθώς και με τα σούπερ μόντελ της νέας σειράς Μοdel Squad του Ε! Entertainment (28/10, 20.30, COSMOTE CINEMA 1HD).

 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ