«The Voice»: Πάνω από 3 εκατομμύρια τηλεθεατές στην πρεμιέρα

Η επιλογή που γίνεται λατρεία.

Το μοναδικό THE VOICE OF GREECE ανέβασε τα ντεσιμπέλ της ψυχαγωγίας στο βραδινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, χθες Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018.

Οι τηλεθεατές απέδειξαν για άλλη μια χρονιά ότι παραμένουν πιστοί στο ραντεβού.

1.016.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο τη φετινή πρεμιέρα του THEVOICE OF GREECE στον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen το σόου πέρασε πρώτο με ποσοστό 24,6%. Να σημειωθεί ότι στην ώρα μετάδοσής του (21:00-00:45) ο ALPHA ακολούθησε δεύτερος με ποσοστό 21,1% και ο ΑΝΤΕΝΝΑ τρίτος με 11,2%.

Πρώτο το THE VOICE και στα δυναμικά κοινά, τόσο στις ηλικίες 18-54 όσο και στο κοινό 15-44,  με υψηλά ποσοστά 23,5% και 24,5%, αντίστοιχα.

Ο χθεσινοβραδινός παλμός του ενθουσιασμού πέρασε από το πλατό στους τηλεθεατές με τον απολαυστικό Γιώργο Καπουτζίδη να δίνει αρχικά το σύνθημα.

Οι αγαπημένοι κριτές,  Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς δεν άφησαν αμφιβολίες πως είναι πανέτοιμοι να ζήσουν μεγάλες στιγμές με τους νέους τραγουδιστές.

Ο αριθμός τηλεθεατών που παρακολούθησαν έστω και ένα λεπτό το THE VOICE ξεπέρασε τα τρία εκατομμύρια (συγκεκριμένα 3.149.000).

Το υψηλότερο ποσοστό ανάμεσα σε διαφορετικά γκρουπ τηλεθεατών σημειώθηκε στις γυναίκες ηλικίας 15-24 (ποσοστό 27,4%).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή πρεμιέρα του THE VOICE στον ΣΚΑΪ καταγράφεται εξαιρετικά εντυπωσιακή και σε σχέση με την περσινή πρεμιέρα όπου είχε σημειώσει συνολικό ποσοστό 21,8% φτάνοντας τους 919.000 τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ