Meghan Markle: Κλείνει μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου και εκπλήσσει όλους τους Βρετανούς

Παραμένει μια κοπέλα της διπλανής πόρτας!

Η κίνηση μπορεί να δείχνει πολύ κοινότυπη ωστόσο προκάλεσε πάμπολλα σχόλια σήμερα στη Βρετανία: η Μέγκαν, η δούκισσα του Σάσεξ, έκλεισε η ίδια την πόρτα της στο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, Τρίτη, έξω από τη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών του Λονδίνου όπου η Μέγκαν, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, επρόκειτο να παραστεί στα εγκαίνια έκθεσης αφιερωμένης στις τέχνες και στον πολιτισμό της Ωκεανίας, πραγματοποιώντας το πρώτο σόλο επίσημο καθήκον της.

Ένα πολυτελές μαύρο αυτοκίνητο σταματά μπροστά από το κτίριο. Η 37χρονη δούκισσα βγαίνει από αυτό, και αντίθετα από τις πρέπουσες συνήθειες για την περίσταση, κλείνει μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου --μια κίνηση απόλυτα φυσιολογική και χωρίς να προσελκύσει ιδιαίτερα την προσοχή.

Σε μια χώρα όπου η ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας εξετάζεται συνεχώς και με μεγεθυντικό φακό, το περιστατικό δεν παρέλειψε να προκαλέσει πλήθος σχολίων.

"Είναι κάτι που ειδικά η βασίλισσα και η Κέιτ Μίντλετον (η συννυφάδα της Μέγκαν) δεν θα έκαναν ποτέ δημόσια", υπογραμμίζει το ταμπλόιντ The Mirror.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ