Ο Δήμος Βερύκιος τυχερός στην ατυχία του: Τι ανέφερε για το πρόβλημα υγείας που τον έφερε στο νοσοκομείο

«Η Ελλάδα μπορεί και πάλι να στέκεται στα πόδια της! Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της».

Βρήκε τύχη μέσα στην ατυχία του ο Δήμος Βερύκιος, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Άτυχος γιατί είναι στο νοσοκομείο, τυχερός γιατί λαμβάνει φροντίδα από δυο εξαιρετικούς γιατρούς, όπως τονίζει.

Ο δημοσιογράφος ανέβασε μια σέλφι από το δωμάτιο του νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, χωρίς όμως να μας λέει το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε σε αυτό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Ελλάδα μπορεί & πάλι να στέκεται στα πόδια της!Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της.Το 401 έχει αναμορφωθεί -& με την βοήθεια των «εχόντων»- κάνοντας πιο ανθρώπινη την νοσηλεία των ασθενών & πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού.Όσο για μένα γι άλλη μια φορά μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολλαπλά τυχερός! Εκτος όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ.Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ.Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτακτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ (@dimosverykios) στις

«Η Ελλάδα μπορεί & πάλι να στέκεται στα πόδια της! Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της.

Το 401 έχει αναμορφωθεί -& με την βοήθεια των «εχόντων»- κάνοντας πιο ανθρώπινη την νοσηλεία των ασθενών & πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού.

Όσο για μένα γι άλλη μια φορά μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολλαπλά τυχερός! Εκτος όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ.Μικρού και του λοιμωξιολόγου Λ.Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτακτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι».

Σήμερα πάντως ο δημοσιογράφος ήταν κανονικά στη θέση του και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή δήλωσε τι τον ταλαιπωρεί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ