To σοκαριστικό βίντεο : δείχνει να χτυπάνε τον ληστή που πέθανε στη Κάνιγγος - Πέρασε μέσα από τα σπασμένα τζάμια

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις "σκληρές σκηνές"- Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης

Αιματηρή ληστεία με θύμα τον ίδιο τον δράστη σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε κοσμηματοπωλείο  στην πλατεία Κάνιγγος. Ο άνδρας, εισέβαλε στο κοσμηματοπωλείο κρατώντας ένα μαχαίρι με σκοπό να το ληστέψει.

Ο ιδιοκτήτης εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο κατάστημα, ωστόσο ο δράστης φέρεται να εγκλωβίστηκε μέσα στο κατάστημα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όταν διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να διαφύγει, έπαθε αμόκ με αποτέλεσμα να αρπάξει τον πυροσβεστήρα του καταστήματος και να αρχίσει να σπάει με αυτόν τη βιτρίνα. Όταν τελικά κατάφερε να βγει από το κοσμηματοπωλείο, ήταν γεμάτος αίματα ενώ στο χέρι του κρατούσε ένα μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τον αφόπλισαν . Κατέληξε ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

 

 

 

Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης

Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωελίου της οδού Γλάδστωνος μετά το θάνατο του επίδοξου ληστή του προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας έχει μεταφερθεί ήδη στον εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται να του απαγγείλει την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης που είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει ανοιχτό - μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης του ιατροδικαστή για τις συνθήκες θάνατου του επίδοξου ληστή - το ενδεχόμενο αλλαγής του κατηγορητηρίου.

Οι αστυνομικοί είχαν βάλει από την πρώτη στιγμή στο «μικροσκόπιο» το σοκαριστικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr από όσα συνέβησαν στην Ομόνοια την Παρασκευή.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα ήταν αναμενόμενη μετά τις «σκληρές» σκηνές που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και στις οποίες φαίνονται δύο άτομα να κλωτσούν τον άντρα. ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει πέρασε μέσα απο τη τζαμαρία και τραυματίστηκε απο τα σπασμένα τζάμια πριν να αφήσει, λίγα λεπτά αργότερα, την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο έξω απο το κοσμηματοπωλείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ