Θρίλερ στην Κω με 15χρονη που δήλωσε ότι την βίαζε επί 5 μέρες ένας 28χρονος Ιρανός

Πανικό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κω η καταγγελία 15χρονης στις διωκτικές αρχές για τον βιασμό της από 28χρονο Ιρανό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας rodiaki.gr, πρόκειται για μία περίεργη υπόθεση, η οποία απασχολεί από το απόγευμα της Τετάρτης τις διωκτικές αρχές του νησιού. Όλα ξεκίνησαν όταν στο Τμήμα Ασφαλείας εμφανίστηκε φίλη της ανήλικης κοπέλας και κατήγγειλε ότι η 15χρονη εξαναγκάζεται να συναντιέται με τον 28χρονο από φόβο.

Άμεσα αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 28χρονο αλλά και την ανήλικη, η οποία – σύμφωνα με πληροφορίες- παραδέχτηκε ότι είχε βιαστεί!

Συγκεκριμένα, η 15χρονη είπε πως αρχικά, στις 13 Σεπτεμβρίου, ο 28χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ενώ στη συνέχεια στις 14, 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2018 με απειλές την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη ερωτική πράξη. Η ανήλικη κοπέλα ισχυρίστηκε πως οι συναντήσεις τους γίνονταν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και πως πήγαινε στο ραντεβού τους από φόβο μην τυχόν και την χτύπησε, διότι την απειλούσε.

Μετά την καταγγελία ο 28χρονος Ιρανός συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης και η λήψη DNA από την ανήλικη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ