Η Σελήνη στον Υδροχόο: Πιο φιλικοί, πιο ανθρώπινοι αλλά και ανεξάρτητοι - Ποια ζώδια ευνοούνται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη στον Υδροχόο, σήμερα (20/09), και είμαστε πιο φιλικοί, πιο ομαδικοί, πιο ανθρώπινοι!

Παράλληλα, όμως, είμαστε και πιο ανεξάρτητοι, προκλητικοί και νευρικοί. Όπως και να ’χει, οι ευνοημένοι της ημέρας είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Αναλυτικά:

Κριός: Οι ιδεαλιστικές σας απόψεις συνήθως επηρεάζουν και τις μελλοντικές αποφάσεις σας. Μελετήστε πολύ τις μεγάλες σας προσδοκίες, για να επηρεάσετε θετικά τη ζωή σας, αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων.

Ταύρος: Μη ρισκάρετε σε ριψοκίνδυνες και αβέβαιες επενδύσεις και μην εκτίθεστε σε χώρους που δε γνωρίζετε καλά. Ένας τρόπος για να ανεβείτε ψυχολογικά, είναι να ανανεώσετε το χώρο που ζείτε.

Δίδυμοι: Στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχθείτε από κάποιους, απαντήστε τους δεόντως. Εγκυμονεί κινδύνους, να υποστηρίζετε πρόσωπα που δε γνωρίζετε σωστά.

Καρκίνος: Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας. Η μονοτονία θα σας κάνει να νιώσετε κάπως κουρασμένοι και να θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα.

Λέων: Για να πετύχετε, σύμφωνα με το oroskopos.gr, δε φτάνει μόνο να έχετε την ιδέα, αλλά και να την εξασκείτε. Η ένταση που θα έχετε, δε θα σας επιτρέπει να εισπράττετε το ενδιαφέρον των δικών σας ανθρώπων.

Παρθένος: Μην αμελήσετε για ανούσιους λόγους τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Όταν οι άλλοι απαιτούν από εσάς περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε, απλά αρνηθείτε.

Ζυγός: Η αβεβαιότητα για τη σωστή εξέλιξη των επαγγελματικών σας, θα αρχίσει να γίνεται βασανιστική. Οι οικονομικές σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται, αλλά δε θα καταλήγετε σε σαφή συμπεράσματα.

Σκορπιός: Ο συγκρίσεις με το παρελθόν, δε σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας. Η δημιουργικότητα και κάποια αναξιοποίητα ταλέντα σας, θα γίνουν καινούριες πηγές εσόδων.

Τοξότης: Η υπέρμετρη καταναλωτική σας μανία, θα χειροτερέψει την οικονομική σας κατάσταση. Μην επωμιστείτε αποτελέσματα αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι και με τα οποία εσείς δεν είστε σύμφωνοι.

Αιγόκερως: Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με τόλμη και ρεαλιστικές λύσεις. Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες να γίνουν εμπόδιο σε άλλους τομείς της ζωής σας που πάνε καλά.

Υδροχόος: Εκφράστε στα οικογενειακά σας πρόσωπα τις αντιρρήσεις που έχετε για κάποιο κληρονομικό θέμα. Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Ιχθείς: Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο. Βρείτε ριζικές λύσεις για εργασιακά σας προβλήματα και μην μπαλώνετε καταστάσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ