34χρονη έτρεχε μέσα στη νύχτα χτυπώντας κουδούνια σπιτιών - Την είχε βιάσει ο φίλος της που αυτοκτόνησε βλέποντας το βίντεο (Βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε στη συνέντευξή της.

Η Λορέν έφτασε κοντά στον θάνατο στις 26 Αυγούστου, όταν ο άνθρωπος με τον οποίο ήταν 4 μήνες, ονόματι Ντένις Ρέι Κόλινς, την έδεσε με χειροπέδες στο κρεβάτι, τη φίμωσε και τη βίασε.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε: «Ξύπνησα και ήταν γονατιστός στο στήθος μου και έβαζε διάφορα υφάσματα στο στόμα μου, έχοντας τυλίξει με ταινία όλο το κεφάλι μου. Το βλέμμα του ήταν κενό. Δεν ήταν ο άνθρωπος που ήξερα. Απλά επαναλάμβανα στον εαυτό μου: "Ο Θεός έχει άλλα σχέδια για μένα, δεν πρόκειται να πεθάνω εδώ απόψε"».

Ύστερα, εκείνη τραυματίστηκε στον λαιμό, σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε στο «Inside Edition», κι ο Ντένις την άφησε για να πάει στην κουζίνα. Εκείνη δραπέτευσε με τις χειροπέδες στα χέρια της.

Βγήκε από το σπίτι τους, στο Χιούστον, στις 3 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) κι έκανε σήμα σ' ένα διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε.

Εν συνεχεία, άρχισε να χτυπά τα κουδούνια των σπιτιών, προτού βρει καταφύγιο σε κάποιον φίλο της.

Οι περίοικοι θορυβήθηκαν κι η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία, με τις Αρχές να δίνουν στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο και να ζητούν οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία.

Η ταυτοποίηση του θύματος έγινε χάρη στην πρώην σύζυγο του Ντένις Ρέι Κόλινς, ο οποίος αυτοκτόνησε λίγες ημέρες αργότερα.

Μάλιστα, ο άνδρας άφησε κι ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα στη Λορέν, αναφέροντας: «Ποτέ δεν θα σε σκότωνα, όπως σκέφτηκες. Συγγνώμη για ό,τι έκανα κι εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο. Με αγάπη Ντένις. Ναι με αγάπη. Συγγνώμη».

Εν τέλει, η γυναίκα επανενώθηκε με την οικογένειά της στο Ντάλας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ